En håndbok for voksne

AnstendighetForlag: Spartacus Forlag


Sjanger: Humor/Sakprosa


Forfatter: Stine Marie Schmedling


Sider: 87


Terningkast: 6


Format: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Endelig er den perfekte håndboken for voksne her, oppskriften på hverdagslige problemer. Stine Marie Schmedling sin debut “Anstendighet”, er en fantastisk og unik veiledning til voksenlivets opp- og nedturer. Gjennom illustrasjoner og kunnskap, får leserne servert morsom, dramatiske og alvorlig dilemmaer innen tema som “Metoo” og stjeling, for å nevne noen. Dette er en utgivelse som jeg har savnet på det norske bokmarkedet, og endelig er den skrevet, jeg måtte nesten klype meg i armen for å se om det virkelig var sant det kom en slik bok i høst. Forsiden kan se litt kjedelig ut, men innholdet er verd bruken av tid og bruken av penger. For du skal lete lenge, for å finne en så lettlest og kort bok. Her får en ekstremt mye kunnskap, komprimert til en tynn godbit.

“Anstendighet” er en 87 siders fengende, medrivende og underholdende leseopplevelse. Forfatteren tar opp flere gode poeng, og presenterer dem på en altoppslukende og engasjerende måte. Dette er læren om voksenlivet, og en bok de unge bør lese. Da er de mest mulig forberedt på det kompliserte livet, som ligger foran å venter på dem.

Dette er veiledningen, dette er hjelpen og dette er oppskriften for å ta de moralsk riktige valgene i nær framtid. “Anstendighet” er en bok de fleste bør ha i bokhyllen, for da blir livet enda bedre, tro meg. Så folkens, gjør dere selv en tjeneste, kjøp denne boken, for Stine Marie Schmedling har svaret på livets mange problemer. Så ikke nøl et sekund, skaff dere “Anstendighet”, og gled dere til 87 sider med morsom, alvorlig og underholdende lesetid.

 

Vaskeseddel informasjon om boken:

“Gått på trynet? Mista det moralske kompasset på fredagspilsen med jobben og finner det ikke igjen? Dikta opp ei litta reiseregning?

Her er hjelpen for deg som kan trenge litt vennlig veiledning i situasjoner som krever stødige moralske valg. Valg som for de fleste av oss virker helt åpenbare. Men som det vel ofte har vist seg at norske ledere, politikere og tillitsvalgte likevel ikke har klart å treffe.

Håndboka er også for deg som har blitt usikker på hvordan det er greit å oppføre seg på fest og på jobb etter #metoo og som vil smuglese deg til litt anstendighet. Du kan bare si at den er til en venn når du kjøper den.

Værsågod. Vi er glad for å kunne hjelpe.”

 

Med god bokhøst hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Spartacus.no. (2019). Anstendighet. Lokalisert 15.09.2019 på internett Her!

Humor fra gamledager

Mer tinder i gamledagerForlag: Spartacus forlag

Forfatter: Eirik Lande

Sjanger: Humor/Sakprosa

Terningkast: 5

Sider: 175

Format: Innbundet


Selve anmeldelsen:

Eirik Lande er for flere titusener kjent for Instagram-kontoen “Tinder i gamledager”. Der han siden 2018, på en underholdende og oppfinnsom måte, har delt bilder av gamle kontaktannonser. Han bor i Bergen, har fast stilling i offentlig sektor, og eier egen leilighet sammen med en ekte forfatter.

I fjor (2018) kom boken “Tinder i gamledager”, der Lande har samlet et bredt utvalg av kontaktannonser fra det 20. århundret. Den ble umiddelbart en salgssuksess og bestselger. Boken er en fargerik og personlig gave til leserne, og inneholder flere morsomme og rare elementer som skaper en litterær godbit av de sjeldne.

Forfatteren gir et unikt innblikk i hvordan dating foregikk den gang det ikke fantes Internett. “Tinder i gamledager” er spesiell, sær, rar og søt, samtidig som den er ekstremt humoristisk og underholdende. Jeg lo så godt av Landes bok, at jeg opptil flere ganger måtte tørke tårer. Det er ikke bare innholdet som gjør dette til en genial bok, det er oppsetningen av annonsene, og hvordan de er bygget opp etter sjanger. Jeg er meget imponert over det arbeidet Eirik Lande har gjort med sin debut.

Så i år (2019) kom oppfølgeren. Jeg ble enormt glad da jeg så Eirik Lande skulle følge opp med ny bok i samme sjanger. Med “Mer Tinder i gamledager” har Eirik Lande laget en helt lik, men på samme tid helt unik bok, som er enda bedre enn debuten. “Mer Tinder i gamledager” er en lettlest, medrivende og underholdende godbit av de sjeldne, fullstappet med sjokkerende, ærlige og oppsiktsvekkende annonser. Husk på å les sakte, og nyt lenge, for samtlige av disse annonsene er en lesefest i seg selv. 

“Mer Tiner i gamledager” er en fantastisk bok, som til tider får deg til å bryte ut i latter og som flere ganger får deg til å gape av sjokk. Den er rett og slett forbausende god skrevet. Helheten i denne velskrevne boken, fikk meg til å sitte igjen med et bredt smil om munnen. Jeg slet med å legge den fra meg, og angret på at jeg hadde lest den så fort ferdig. Men det som er perfekt med denne boken, er at du når som helst kan ta den opp igjen, og oppleve den samme følelsen, som du følte da du leste den første gang. En helt unik bok av sitt slag med andre ord.

Siden det finnes 30 tusen kontaktannonser som har stått på trykk i norske blader og magasiner mellom 1960 og 1999, så håper jeg så inderlig at dette ikke blir den siste av Eirik Lande. Så server oss flere bøker Lande, vi vil ha mer, vil bare elsker din måte å formidle gamle annonser i avisen. For aldri før har det vært så humoristisk og underholdende å lese i gamle utklipp, tusen takk Eirik Lande, for at du laget denne boken.

 

Vaskeseddel informasjon om boken:

“Etter suksessen med den første utgaven av Tinder i gamledager, og med mer enn 65 000 følgere på Instagram, måtte det bli en oppfølger. I denne boken finner du noen av de rareste, mest oppfinnsomme, frekke, klønete, vulgære og hjelpeløse kontaktannonsene som har stått på trykk her til lands.

I en tid da internett og datingapper kun var en fjern fremtidsdrøm, ble ukebladene redningen for mennesker som søkte kjærlighet, vennskap eller bare et lite eventyr. Tusenvis av kvinner, menn, pensjonister, fengselsfugler, uforskyldt skilte og ulykkelige gifte prøvde lykken i de populære kontaktspaltene.

Her får du det aller morsomste fra nærmere 30 000 kontaktannonser som har stått på trykk i norske blader og magasiner mellom 1960 og 1999.”

 

Med ønske om en god bokhøst fra Boktimmy

 

Kilder:

Spartacus.no. (2019). Mer Tinder i gamledager. Lokalisert 15.09.2019 på internett Her!

Humoristisk godbit!

Forlag: Bazar

Sjanger: Humor

Forfattere: Øystein Sunde og Stian Carstensen

Sider: 168

Dato: 01.08.2017

Kilde: Innbundet

Selve anmeldelsen:

Ute etter en god litteratur, da kan "God sesong for leppefiskere" være den perfekte boken for deg. Dette er en humoristisk og lettlest godbit, skrevet av Øystein Sunde og Stian Carstensen. Boken er fullstappet med humor, vitser, ironi og sarkasme. For hvert bilde som forfatterne har samlet i denne boken, foreligger det en morsom kommentar som får deg til å dra på smilebåndet.

Gjennom flere år har Sunde og Carstensen, samlet utallige bilder av skilt og plakater. Den inneholder også utdrag fra faksimiler og annonser fra norske lokalaviser. Forfatterne har tegnet et interessant bilde av Norge.

Dette er en 162 siders lang lese fornøyelse. Dette er virkelig en bok som kan anbefales. Den er inneholder en lettlest blanding av bilder og tekst. Tittelen får deg til å smile og vekker nysgjerrighet. Det er ingen tvil om at forfatterne har gjort et omfattende arbeid ved å skrive denne boken. Dette er et lite stykke Norge som du aldri har sett det, det kan jeg love deg. Et humoristisk mesterverk som virkelig får deg i godt humør.

Mitt terningkast av boken:

–4

Bakside informasjon om boken:

"Etter årevis på veien har musikerkompisene Øystein Sunde og Stian Carstensen opparbeidet seg en anselig samling bilder av skilt og plakater, faksimiler og annonser fra norske lokalaviser. I denne boka presenteres et utvalg av disse bildene med kommentarer av Sunde/Carstensen. Resultatet er et lite stykke Norge som du aldri har sett det."

Med humoristisk bokhilsen

Kilder:

Bazarforlag.no. (2017). God sesong for leppefiskere. Lokalisert 01.08.2017 på Internett https://www.bazarforlag.no/_skjonnlitteratur/humor/god-sesong-for-leppefiskere-øystein-sunde-9788280877512

Humoristiske sitater fra barnemunn!

Forlag: Font Forlag

Sjanger: Humor/Barn

Forfatter: Kjersti Herland Johnsen og illustrert av Karine Haaland

Dato: 20.05.2017

Kilde: Innbundet

Selve anmeldelsen:

Det komme mange forskjellige utsagn fra barnets munn, både forbløffende og morsomme beretninger. "Til orientering" inneholder flere humoristiske, ærlige og åpne saksopplysninger fra de minste.

Kjersti Herland Johnsen's bok inneholder humoristiske utsagn og underholdende opplysninger fra barnemunn. Boken starter med sitater om kropp og helse og avslutter med gode råd og tips.

"Til orientering" inneholder barns svar på livets små og store spørsmål. Dette er en lettlest bok fullstappet med gullkorn. Det er vanskelig å ikke la være å dra på smilebåndet når en leser denne boken. Gjennom barns visdom og tanker er dette en bok som både kan få deg til å smile og le.

Sitatene er hentet fra samtaler med barn. Kjersti Herland Johnsen's bok inneholder viktige saksopplysninger fra de aller minste. En morsom bok til alle anledninger. Den er systematisk oppbygget der hvert kapittel tar for seg forskjellige sjangre. Her får leserne innblikk i barns meninger og tanker.

Et eksempel som tas opp er om kakaoen aldri sover. Boken tar også for seg om man må gå bak hester eller foran biler. Det tas også opp tanker rundt om det ikke er lurt å ta av plaster med kniv. Dette er virkelig en bok som kan få deg i godt humør. Jeg har aldri kost meg så mye, så jeg gjorde da jeg leste denne boken. Selv kan jeg innrømme at jeg selv lurte på det samme og hadde de samme tankene selv da jeg var liten.

Dette er en omfattende og oversiktlig kavalkade av interessante fakta, gode råd og forbløffende saksopplysninger fra barnemunn. Boken inneholder også en del der du som leser kan skrive dine egne gullkorn.

Kjerstis bok er en humoristisk godbit som er rikt illustrert av Karine Haaland. Den inneholder fargerike tegninger som passer godt til saksopplysningene. Dette er virkelig en bok jeg kan anbefale. Den passer for både voksne og barn. "Til orientering" passer perfekt til flere anledninger.

Mitt terningkast av boken:

–5

Bakside informasjon om boken:

"Til orientering – Saksopplysninger fra de aller minste er en morsom gavebok til alle anledninger!

Visste du at kakaoen aldri sover? At man ikke må gå bak hester eller foran biler? Og at det ikke er lurt å ta av plaster med kniv?

Her får du en kavalkade av interessante fakta, gode råd og forbløffende saksopplysninger fra de minste. Sitatene er humoristisk illustrerte av prisbelønte Karine Haaland."

Med humoristisk hilsen fra Boktimmy!

Kilder:

Fontforlag.no. (2017). Til orientering. Lokalisert 20.05.2017 på Internett http://fontforlag.no/utgivelser/fritid-og-underholdning/191/til-orientering-9788281693913.html

Humoristisk bok om et forsøk på å bli norsk!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Humoristisk litteratur

Forfatter: Lorelou Desjardins

Sider: 272

Dato: 06.05.2017

Kilde: E-Bok

Selve anmeldelsen:

"En frosk i fjorden" er den humoristiske og fengende boken om å bli norsk. Lorelou Desjardins er fransk og forteller om sitt forsøk på å bli norsk. Hun flytter til Norge og i denne boken blir leserne med på hennes reise.

En kunnskapsrik og gripende reise som preges av morsomme historier. Der forteller hun om sitt møte med nordmenn og norske vaner.

Hun tar norskkurs, drar på hyttetur, lærer å gå på ski, feirer 17. mai, går på julebord, forsøker å finne kjærligheten og å ha det koselig.

Forfatteren som driver den populære bloggen A Frog in the Fjord, har virkelig skrevet en lettlest og artig bok.

Min konklusjon av boken:

Lorelou Desjardins forteller i boken "En frosk i fjorden" sitt forsøk på å bli norsk. Forfatteren tegner et humoristisk bilde av Norge. Gjennom flere artige historier får leserne et innblikk i det som kjennetegner en nordmann.

Desjardins er fransk og driver den populære bloggen A Frog in the Fjord. Dette er en gripende, kunnskapsrik og lettlest bok, Lorelou reise mot å bli norsk.

Forfatteren byr på troverdige skildringer og underholdende beskrivelser av sine møter med nordmenn og norske vaner. Dette er en realistisk og fengslende bok. En satirisk bok som virkelig kan anbefales.

"En frosk i fjorden" er til tider langtrukken, men forfatteren presentere Norge på en idyllisk måte. Den inneholder humoristiske historier rundt norskkurs, hyttetur, ski, 17. mai, julebord og kjærligheten. Dette er en bok som kan få deg til å smile og le.

"En forsk i fjorden" er 272 sider med lettlest humor og kunnskapsrik underholdning. En godbit som virkelig bør oppleves. Dette er Norge sett gjennom en fransk kvinne, både ærlig, frisk og sterk.

Mitt terningkast av boken:

–4

Bakside informasjon om boken:

"Franske Lorelou Desjardins flytter til Norge og forsøker å bli norsk. I denne boka blir vi med på hennes reise, gjennom morsomme historier forteller hun om sitt møte med nordmenn og norske vaner. Hun tar norskkurs, drar på hyttetur, lærer å gå på ski, feirer 17. mai, går på julebord, forsøker å finne kjærligheten og å ha det koselig. Forfatteren skriver også den populære bloggen A Frog in the Fjord."

Med humoristisk hilsen fra Boktimmy!

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). En frosk i fjorden. Lokalisert 06.05.2017 på Internett https://www.cappelendamm.no/_dokumentar/humor-og-satire/en-frosk-i-fjorden-lorelou-desjardins-9788202498696

299 grunner til å le!

Forlag: Tigerforlaget

Sjanger: Humor

Forfatter: Knut Axel Gulbrandsen

Sider: 127

Dato: 03.05.2017

Kilde: Innbundet

Selve anmeldelsen:

Ute etter 299 grunner til å dra på smilebåndet. Knut Axel Gulbrandsen har med "299 grunner til å ikke gå på jobben", laget en rikt illustrert bok som inneholder lettlest humor fra først til siste side.

Gulbrandsen's bok inneholder flere tegninger som virkelig får deg i godt humør. Dette er en innholdsrik og humoristiske bok, fullstappet med morsomme påfunn fra folk som ikke ønsker å gå på jobb.

Forfatteren har gjennom sitt arbeid som salgssjef med personal-ansvar, hentet inspirasjon fra sine ansatte.

Småsjuk, fysen på en hjemmedag eller komme litt seinere på jobb. Dette er bare noen av grunnene som er presentert i denne 127 sider lange humor boka. Dette er 299 grunner til å smile og le. Du som leser, kommer til å kose deg med denne boken.

I starten irriterte Axel seg over at de ansatte kom for seint eller ikke møtte opp på arbeid, men etter hvert begynte han å se det morsomme i det. Han startet å samle på de artigste, rareste og mest absurde grunnene.

"299 grunner til å ikke gå på jobben" er resultatet av de ansattes artigste og rareste grunnene til å la være å arbeide. Dette er en samling av flere grunner til å skulke arbeidet.

Min konklusjon av boken:

Knut Axel Gulbrandsen har laget en velskreven bok, fullstappet med humor. "299 grunner til å ikke gå på jobben" er boken for deg som føler for å la være å gå på jobb.

Gjennom illustrasjoner, tegner forfatteren et bilde av bokens flere situasjoner. Dette er en oversiktlig bok delt inn i flere sjangre. Blant annet den klassiske grunnen, hjemmekontor og den forbannede bilen. Gulbrandsen har skrevet en artig og lettlest bok.

Forfatteren har brukt sine erfaringer fra sitt arbeid som salgssjef med personalansvar. Boken inneholder inspirasjon fra de ansattes tekstmeldinger gjennom flere år.

Gulbrandsen presenterer gjennom 127 sider, de beste og rareste grunnene å slippe unna arbeid med. Flere av grunnene er absurde og latterlige.

Den kan virkelig anbefales. En av de morsomste bøkene jeg har lest på lenge.

Mitt terningkast av boken:

–5

Bakside informasjon om boken:

"Har du blitt småsjuk? Eller er du bare litt fysen på en hjemmedag eller komme litt seinere på jobb?

Da er dette boka for deg! Knut Axel Gulbrandsen har jobbet i en årrekke som salgssjef med personal-ansvar.

I starten kunne han irritere seg over at ansatte kom for seint eller ikke møtte opp på arbeid, men etter hvert begynte han å se det morsomme i det. Han startet å samle på de artigste, rareste og mest absurde grunnene.

Her er resultatet – en samling med de 299 beste grunnene for å skulke unna! Men vær forsiktig – sjefen din kan også ha kjøpt denne boka!"

Med litterær hilsen

Kilder:

Tigerforlaget. (2017). 299 grunner til ikke å gå på jobben. 127 sider

En humoristisk bok om rikfolk!

Forlag: Manifest

Sjanger: Humoristisk litteratur

Forfatter: Mimir Kristjánsson

Kilde: Pocket

Ute etter en humoristisk bok, da kan jeg anbefale Mimir Kristjánsson's bok "De superrike". Forfatteren har skrevet en morsom bok, fullstappet med vitser om rikfolks holdninger. "De superrike" er illustrert med tegninger som er tilpasset teksten.

Mimir har laget en velskreven bok om de superrike. Dette er en biografi om de mange milliardærene som pendler til jobben hver dag i helikopter, som svir av millioner av kroner årlig og som har romerske dampbad i husene sine.

"De superrike" handler om de 20 årene, som har vært en gullalder for norske milliardærer. Aldri har de vært flere. Aldri har de vært rikere. Men hva sier milliardærene selv til inntekts­utviklingen? Spretter de champagnen? Sier de «takk»?

Nei, tvert imot. De er fly forbanna fordi de må følge samme regler som alle andre, fordi de må betale skatt, fordi de bor i verdens siste sovjetstat.

Mimir Kristjánsson tar milliardærene på kornet. Gjennom denne boken får leserne svar på hva rikfolk tenker om endringene innen inntektsutviklingene i Norge. "De superrike" er en tragisk og ekstremt humoristisk bok. Dette er en dramatisk, lettlest og rikt illustrert vitsebok. Et humoristisk mesterverk som virkelig er å anbefale. Mimir gjør leserne kjent med rikfolks holdninger. Forfatteren har på mange måter skrevet en biografi om personlighetene innen norsk rikdom.

Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"Denne boken handler om de superrike. De som pendler til jobben hver dag i helikopter, svir av millioner av kroner hver gang de skal feire sin egen bursdag og har romerske dampbad i husene sine.

De siste 20 årene har vært en gullalder for norske milliardærer. Aldri har de vært flere. Aldri har de vært rikere. Men hva sier milliardærene selv til inntekts­utviklingen? Spretter de champagnen? Sier de «takk»?

Nei, tvert imot. De er fly forbanna fordi de må følge samme regler som alle andre, fordi de må betale skatt, fordi de bor i verdens siste sovjetstat."

Med humoristisk bokhilsen

Kilder:

Manifest.no. (2011). De superrike. Lokalisert 19.02.2017 på Internett http://www.manifest.no/mimir_kristjansson_de_superrike

Ellevill humor mellom to permer!

Forlag: Kagge forlag

Sjanger: Humoristisk litteratur/Erotisk litteratur

Forfatter: Edel Hammersmark Gjervan

Kilde: Innbundet

I "Kalenderpiken" byr Edel Hammersmark Gjervan på ellevill, dyp, poetisk, ironisk, humoristiske og sjokkerende beskrivelser og skildringer. Gjennom 12 kapitler følger vi Gjervan's erotiske, personlige og åpne forholdet til menn og sex.

Edel får tårene til å renne av latter. Hun deler sine hete seksuelle erfaringer. Vi får et skremmende innblikk i hennes aktivitet med menn. I tolv dampende fortellinger, tar hun leserne med på en litterær reise gjennom kalenderåret fra januar til desember.

"Kalenderpiken", er en flau, realistisk og troverdig roman. Edel åpner seg om sine personlige erfaringer med rørleggeren, elektrikeren og basseng gutten.

Forfatteren sparer ikke på beskrivelsene og skildringene! Her får leserne virkelig kjørt seg litterært. Dette er verken porno eller erotikk. "Kalenderpiken", er rett og slett Edel!

Edel Hammersmark Gjervan, sparer ikke på beskrivelsene. "Kalenderpiken", er en lettlest, realistisk, humoristisk og het bok. Her følger vi en åpen og ærlig Edel gjennom 12 kapitler, fordelt på 1 år. Hvert kapittel er en måned. Dette er en humoristisk reise. Jeg har valgt å gi denne romanen terningkast 6!

Edel byr sjokkerende humor. Dette er en bok som virkelig vil få deg i godt humør og kanskje du får latterkrampe av Edel's beskrivelser. Ingen tvil om at dette er Gjervan's beste roman til nå. Kort og lettleselig. En bok du virkelig kan glede deg til å lese.

Bakside informasjon om boken:

"Få, om noen, har hatt så mange til sengs som Edel. I disse tolv dampende fortellingene som strekker seg over kalenderåret fra januar til desember, skriver hun om sine personlige erfaringer med så vel rørleggeren, elektrikeren som bassenggutten.

Her spares det ikke på noe! Her får du virkelig kjørt deg.

Ikke er det porno og ikke er det erotikk. Hva er det da? Det er Edel!

«God dagen, frue», sa rørleggeren som stod uttafor. «Er det du som trenger å få staka opp røret?» Diskret lagde jeg splitten i morgenkåpa litt større sånn at det ene brøstet hang halvveis uttafor før jeg svarte ertende: «Ja, her er det mer enn nok å stake opp, mister.»"

Med litterær hilsen

Kilder:

Kagge.no. (2017). Kalenderpiken. Lokalisert 02.02.2017 på Internett http://www.kagge.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_kid=1045446&b_id=1660948

Situasjonskomedie i verdensklasse!

Forlag: Lydbokforlaget

Sjanger: Roman/Humor

Forfatter: Janne S. Drangsholt

Spilletid: 05.55.36

Innleser: Ingrid Bergstrøm

Kilde: Lydfil

"Winter i verdens rikeste land", er den frittstående oppfølgeren til Janne S. Drangsholt's forrige roman. Dette er situasjonskomedie, humor og underholdning i verdensklasse etter min mening. Igjen viser Janne sitt talent som forfatter.

Ingrid Bergstrøm, leser romanen på en imponerende måte. Dette er virkelig en tankevekkende roman. En lydbok jeg virkelig kan anbefale.

Igjen blir vi med Ingrid Winter, på eventyr. Nå er hun tilbake. Hun lever med en kaotiske familie, på en håpløs arbeidsplass, med et altfor dyrt hus og som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok.

Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere.

Drangsholt har igjen laget en velskrevet roman. Den byr på humoristiske, dype, sjokkerende, realistiske og underholdende beskrivelser og skildringer. Med Bergstrøm som Innleser får vi virkelig følelse av tilstedeværelse. Ingrid skaper med sin stemme en fengende lydbok. Det er virkelig herlig å høre på hennes fremføring. Janne har igjen vist sitt talent som humoristisk roman forfatter. Dette er etter min mening talentfull humor. Underholdning av ypperst kvalitet.

Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 6! WOW, for en roman! For en handling og for en forteller glede. Dette er virkelig en lydbok jeg kan anbefale.

Bakside informasjon om lydboken:

"Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok:

Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere."

Med litterær hilsen

Kilder:

Lydbokforlaget.no. (2016). Winter i verdens rikeste land. Lokalisert 17.01.2017 på Internett https://www.lydbokforlaget.no/node/48627?format=LYDFIL

En humoristisk og vakker roman!

Forlag: Lydbokforlaget

Sjanger: Roman/Humor

Forfatter: Janne S. Drangsholt

Innleser: Ingrid Bergstrøm

Kilde: Lydfil

"Ingrid Winters makeløse mismot", er en humoristisk og underholdende roman. Janne S. Drangsholt, har skrevet en vakker og tankevekkende bok.

Ingrid Bergstrøm står for innlesing av romanen. Hun skaper en følelse av tilstedeværelse og gjør det på en fengende og interessant måte. Bergstrøm imponerer med sin stemme.

I Jannes roman, blir leserne kjent med Ingrid Winter. Hun sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler om å bli sendt til Sibir og hostesaft som ikke er hva den utgir seg for å være. Men kanskje er en dose kaos akkurat det som trengs når alt har stivnet i et liv?

"Ingrid Winters makeløse mismot", er et mesterverk av en roman. Den byr på underholdende og humoristiske leseropplevelser. Janne S. Drangsholt har laget en velskrevet roman. Med Ingrid Bergstrøm måte å lese romanen på, får lytterne en god dose humor. Jeg har valgt å gi denne romanen terningkast 5! Janne har skrevet et mesterverk av en bok. En Feelgood roman. Denne kan jeg virkelig anbefale!

Bakside informasjon om lydboken:

"Gjør deg klar til å bli underholdt! Her er første bok om Ingrid Winter!

Ingrid Winter sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler om å bli sendt til Sibir og hostesaft som ikke er hva den utgir seg for å være. Men kanskje er en dose kaos akkurat det som trengs når alt har stivnet i et liv?"

Med lyttehilsen fra Boktimmy

Kilder:

Lydbokforlaget.no. (2016). Ingrid Winters makeløse mismot. Lokalisert 17.01.2017 på Internett https://www.lydbokforlaget.no/node/48623?format=LYDFIL