Forlag: Bazar

 

Sjanger: Humor

 

Forfattere: Øystein Sunde og Stian Carstensen

 

Sider: 168

 

Dato: 01.08.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Ute etter en god litteratur, da kan “God sesong for leppefiskere” være den perfekte boken for deg. Dette er en humoristisk og lettlest godbit, skrevet av Øystein Sunde og Stian Carstensen. Boken er fullstappet med humor, vitser, ironi og sarkasme. For hvert bilde som forfatterne har samlet i denne boken, foreligger det en morsom kommentar som får deg til å dra på smilebåndet.

Gjennom flere år har Sunde og Carstensen, samlet utallige bilder av skilt og plakater. Den inneholder også utdrag fra faksimiler og annonser fra norske lokalaviser. Forfatterne har tegnet et interessant bilde av Norge.

Dette er en 162 siders lang lese fornøyelse. Dette er virkelig en bok som kan anbefales. Den er inneholder en lettlest blanding av bilder og tekst. Tittelen får deg til å smile og vekker nysgjerrighet. Det er ingen tvil om at forfatterne har gjort et omfattende arbeid ved å skrive denne boken. Dette er et lite stykke Norge som du aldri har sett det, det kan jeg love deg. Et humoristisk mesterverk som virkelig får deg i godt humør.

 

Mitt terningkast av boken:

–4

 

Bakside informasjon om boken:

“Etter årevis på veien har musikerkompisene Øystein Sunde og Stian Carstensen opparbeidet seg en anselig samling bilder av skilt og plakater, faksimiler og annonser fra norske lokalaviser. I denne boka presenteres et utvalg av disse bildene med kommentarer av Sunde/Carstensen. Resultatet er et lite stykke Norge som du aldri har sett det.”

 

Med humoristisk bokhilsen

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2017). God sesong for leppefiskere. Lokalisert 01.08.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top