Endelig er oppskriften på å lykkes med bacheloren her! I ny utgave!

Forlag: Universitetsforlaget

Sjanger: Oppskrift/Universitet

Forfatter: Dag Asbjørnsen og Arnt Johan Maasø

Kilde: Pocket

Endelig er oppskriften på å lykkes med bacheloren her. Nå i tredje utgave. Dette er en bok full av viktige råd og tips som kan hjelpe deg mot å lykkes som student. Dette er virkelig en bok å lese, enten du trenger råd eller faktisk har en bachelor i vente.

"Bachelorboka", er blant annet oppskriften på å gjøre det bra på bachelor oppgaven. Den gir deg råd om studieteknikk, nye begreper, frister, studentvelferd og eksamensformer. I tillegg er den kunnskapsrik og inneholder tanker og refleksjoner. Med illustrasjoner som kan hjelpe deg mot å nå en god karakter.

Dag og Arnt, gir deg som nevnt råd og tips mot en høyere utdannelse. Du får virkelig i denne boken brynet deg på hvordan du skal skriver en akademisk besvarelse på best mulig måte.

Den hjelper deg på veien mot dine mål.

"Bachelorboka", gir deg viktige, kunnskapsrike, interessante og sterke svar og tips på hvordan du på best mulig måte kan løse oppgaven.

Boken forklarer på en fengende måte forskjellen på en studiekonsulent og en programkonsulent og hva de kan gjøre for deg.

"Bachelorboka", inneholder uunnværlig stoff om studieteknikk og eksamen. Her finner du også råd om blant annet hvordan du klager på karakterer, hvordan du skifter fastlege og hva som er lurt når du skal studere i utlandet.

Forfatterne har skrevet en informativ og viktig bok, som du som student bør anskaffe deg om du har en bachelor i vente. Jeg har valgt å gi dette hjelpemidlet av en bok, terningkast 5!

En bedre hjelp, skal du lete lenge etter!

Bakside informasjon om boken:

"Studiene åpner en ny verden av kunnskap og dører til framtida. «Bachelorboka» gir deg grepet om studieteknikk, nye begreper, frister, studentvelferd og eksamensformer.

Hvordan skriver man en akademisk besvarelse?

Hvem kan jeg spørre om hva?

Hvordan får jeg en A?

Når er fristen for å søke ERASMUS-stipend?

Hvordan blir jeg venn med Lånekassen?

Som fersk student har man en masse spørsmål. «Bachelorboka» gir svar og tips du ikke kan greie deg uten. Den forklarer forskjellen på en studiekonsulent og en programkonsulent og hva de kan gjøre for deg. Boka inneholder uunnværlig stoff om studieteknikk og eksamen. Her finner du også råd om hvordan du klager på karakterer, hvordan du skifter fastlege og hva som er lurt når du skal studere i utlandet.

«Bachelorboka» kom første gang ut i 2009 og ble en umiddelbar suksess. Denne nye utgaven er oppdatert på all informasjon og har i tillegg utvidet kapitlet om studieteknikk. «Bachelorboka» er nyttig for alle. Studiene blir ikke de samme uten."

Med bokhilsen fra Boktimmy

Kilder:

Universitetsforlaget.no. (2015). Bachelorboka. Lokalisert 30.11.2016 på Internett https://www.universitetsforlaget.no/nettbutikk/bachelorboka-1-default-uf.html

Oppskriften på å lykkes som kriminalforfatter er her!

Forlag: Vega Forlag

Sjanger: Oppskrift/Kriminalroman

Forfatter: Henrik Lange

Kilde: Pocket

Henrik Lange, har skrevet boken "Krim på 1-2-3". Boken er en oppskrift på hvordan en kan lykkes som kriminalforfatter. Dette er oppskriften på god og grei krim. Her får du veien du må gå for å nå evig rikdom og berømmelse. En bok som dette er noe de nysgjerrige forfatterspirene trenger.

Lange er serietegner og illustratør for bl.a. Gøteborgs-Posten, Dagens Nyheter, Svensk MAD og Aftonbladet. Han har utgitt en rekke tegneserier og illustrerte bøker i Sverige. Han regnes som en meget profilert forfatter i Sverige.

Boken tar for seg, hvordan en skal skrive kriminalroman. For har du noen gang lest en bestselgerkrim og tenkt: Det der kunne jeg ha skrevet bedre selv!

Den svenske tegneren og forfatteren Henrik Lange har laget en mal for hvordan man skrur sammen en suksesskrim på 1-2-3.

I denne boken møter en den loslitte etterforskeren Åke Larsson. På tross av alkoholisme, skilsmisser og motgang finner han alltid gjerningsmannen. Og får selvsagt feid over noen damer underveis.

Boken er illustrert med flere tegninger. Henrik gir flere råd og tips. Dette er en bok for deg som ønsker å skrive kriminalromaner. Dette er en bok jeg virkelig anbefaler. Jeg har valgt å gi Henriks oppskrift på suksess terningkast 5!

En imponerende oppskrift på å lykkes her i livet. Lykkes som forfatter. Et kunst stykke av de sjeldne. Om du er en person som føler en skrive glede, skaff deg "Krim på 1-2-3"!

Bakside informasjon om boken:

"Har du noen gang lest en bestselgerkrim og tenkt: Det der kunne jeg ha skrevet bedre selv! Problemet er bare å tenke ut et plott og skrible ned et par hundre sider, og sånt blir man jo sliten av. Men fortvil ikke. Den svenske tegneren og forfatteren Henrik Lange har laget en mal for hvordan man skrur sammen en suksesskrim på 1-2-3. Møt den loslitte etterforskeren Åke Larsson. På tross av alkoholisme, skilsmisser og motgang finner han alltid gjerningsmannen. Og får selvsagt feid over noen damer underveis.

Her finner du oppskriften på en helt grei krim og snarveien til evig rikdom og berømmelse.

Marklund, Nesbø, Holt og Mankell må passe seg – snart er det duket for tronskifte på bestselgertoppen!"

Med en kriminell hilsen fra Boktimmy!

Kilder:

Vegaforlag.no. (2016). Krim på 1-2-3. Lokalisert 02.11.2016 på Internett http://www.vegaforlag.no/utgivelser/krim-paa-1-2-3

En imponerende oppskrift på sukess!

Forlag: Publica

Sjanger: Oppskrift/Leksikon

Forfatter: Ken Jensen og Egil Foss Iversen

Kilde: Innbundet

 

Ønsker du å bli forfatter, ja da er oppskriften her!

Dette er boken de fleste forfatterspirer og forfattere har ønsket seg! Aldri før har en slik unik bok blitt utgitt i Norge. 

Ken Jensen og Egil Foss Iversen har skrevet en oppskrift. Dette er en oppskrift på hvordan en kan utgi egen bok. Dette er boken som kan hjelpe deg i motbakker. Et arbeidsredskap for folk flest. Denne boken er proppet med råd og tips. Den tar deg med i kulissene og gir deg et grundig og unikt innblikk i hvordan en bok skapes. Dette er boken som gir deg konkrete tips til ? LES MER hvordan du, som forfatterspire går fra skrivebordsskuff til utgivelse.

Forfatterne har skrevet en informativ, hjelpsom og konkret oppskrift for å bli forfatter og nå suksess.

Aldri før har noe liknende blitt utgitt på norsk. Boken er et utfyllende verktøyene for å lykkes i dagens stramme bokmarked.

“Ekte skriveglede”, er ikke bare for de som ønsker å bli forfattere, men også for de som ønsker å prestere godt i skole og arbeid. Denne passer perfekt for dem som ønsker å skrive en god eksamen eller en god tekst. “Ekte skriveglede”, er en informativ, kreativ og hjelpsom bok for enhver med en form for skrive glede.

Jeg er imponert og har valgt å gi denne interessant og informative boken terningkast 6!

Dette er virkelig en praktbok, noe å anbefale enhver elev, forfatterspire og forfatter. Her er det tips, åpne rom til å notere selv og mye informasjon som kan mette og gjøre enhver person språkrik. Anbefales sterkt!

 

Bakside informasjon om boken:

“Ekte skriveglede er boken for alle som ønsker å bli forfatter, men som kanskje føler at de stamper litt i motbakke. Dette er også boken for deg som vil bli en bedre forfatter. Vi tar deg med bak kulissene og lar deg få et unikt innblikk i hvordan en bok blir til. Her finner du konkrete tips til ? LES MER hvordan du skal gå fra standardavslag til antagelse, fra skrivebordsskuff til utgivelse. Ekte skriveglede gir deg verktøyene for å lykkes i dagens stramme bokmarked.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Ken Jensen og Egil Foss Iversen (2016). Ekte skriveglede. Lokalisert 2016. Forlag: Publica – Stavanger