Endelig er oppskriften på å lykkes med bacheloren her! I ny utgave!

Forlag: Universitetsforlaget

Sjanger: Oppskrift/Universitet

Forfatter: Dag Asbjørnsen og Arnt Johan Maasø

Kilde: Pocket

Endelig er oppskriften på å lykkes med bacheloren her. Nå i tredje utgave. Dette er en bok full av viktige råd og tips som kan hjelpe deg mot å lykkes som student. Dette er virkelig en bok å lese, enten du trenger råd eller faktisk har en bachelor i vente.

"Bachelorboka", er blant annet oppskriften på å gjøre det bra på bachelor oppgaven. Den gir deg råd om studieteknikk, nye begreper, frister, studentvelferd og eksamensformer. I tillegg er den kunnskapsrik og inneholder tanker og refleksjoner. Med illustrasjoner som kan hjelpe deg mot å nå en god karakter.

Dag og Arnt, gir deg som nevnt råd og tips mot en høyere utdannelse. Du får virkelig i denne boken brynet deg på hvordan du skal skriver en akademisk besvarelse på best mulig måte.

Den hjelper deg på veien mot dine mål.

"Bachelorboka", gir deg viktige, kunnskapsrike, interessante og sterke svar og tips på hvordan du på best mulig måte kan løse oppgaven.

Boken forklarer på en fengende måte forskjellen på en studiekonsulent og en programkonsulent og hva de kan gjøre for deg.

"Bachelorboka", inneholder uunnværlig stoff om studieteknikk og eksamen. Her finner du også råd om blant annet hvordan du klager på karakterer, hvordan du skifter fastlege og hva som er lurt når du skal studere i utlandet.

Forfatterne har skrevet en informativ og viktig bok, som du som student bør anskaffe deg om du har en bachelor i vente. Jeg har valgt å gi dette hjelpemidlet av en bok, terningkast 5!

En bedre hjelp, skal du lete lenge etter!

Bakside informasjon om boken:

"Studiene åpner en ny verden av kunnskap og dører til framtida. «Bachelorboka» gir deg grepet om studieteknikk, nye begreper, frister, studentvelferd og eksamensformer.

Hvordan skriver man en akademisk besvarelse?

Hvem kan jeg spørre om hva?

Hvordan får jeg en A?

Når er fristen for å søke ERASMUS-stipend?

Hvordan blir jeg venn med Lånekassen?

Som fersk student har man en masse spørsmål. «Bachelorboka» gir svar og tips du ikke kan greie deg uten. Den forklarer forskjellen på en studiekonsulent og en programkonsulent og hva de kan gjøre for deg. Boka inneholder uunnværlig stoff om studieteknikk og eksamen. Her finner du også råd om hvordan du klager på karakterer, hvordan du skifter fastlege og hva som er lurt når du skal studere i utlandet.

«Bachelorboka» kom første gang ut i 2009 og ble en umiddelbar suksess. Denne nye utgaven er oppdatert på all informasjon og har i tillegg utvidet kapitlet om studieteknikk. «Bachelorboka» er nyttig for alle. Studiene blir ikke de samme uten."

Med bokhilsen fra Boktimmy

Kilder:

Universitetsforlaget.no. (2015). Bachelorboka. Lokalisert 30.11.2016 på Internett https://www.universitetsforlaget.no/nettbutikk/bachelorboka-1-default-uf.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top