Forlag: Kagge forlag

 

Sjanger: Humoristisk litteratur

 

Forfatter: Edel Hammersmark Gjervan

 

Dato: 30.11.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Klar til å ta et humoristisk dypdykk i kjendis og underholdningsverden. “Edels store norske kjendisleksikon”, er en ironisk, humoristisk, sarkastisk og satirisk bok. Edel serverer oss timevis med humoristisk og kunnskapsrik lesning. Dette er virkelig en bok å anbefale. Den kan lett gi deg latterkrampe. Jeg kan love dere latterlige øyeblikk.

Edel Hammersmark Gjervan går i dybden av kjendis Norge og legger ved en humoristisk biografisk tekst om hver. I tillegg har Edel rangert hver kjendis etter bokstaver.

Dette er en underholdende og litterær reise. Her får du vite hvorfor det egentlig ble slutt mellom Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie og hvem som friserer kråkereiret i trusa til Märtha Louise.

Edel Hammersmark Gjervan, gir oss kunnskapsrike og humoristisk historier innen det meste av norske kjendiser og tar ingen hensyn i sine avsløringer.

I denne boka går hun systematisk til verks og tar for seg norske kjendisnavn fra A til Å. Her er både unge og gamle, nye og avdanka, folk som fortjener å få sitt pass påskrevet, og folk som har fått for lite oppmerksomhet. Felles for dem alle er at de har vært skammelig knipne på informasjon om egen person – både når det gjelder utroskap, intimfrisering, inntak av sentralstimulerende midler og det meste annet, egentlig. Det gjør Edel noe med.

Dette er en latterlig, humoristisk, kunnskapsrik, sjokkerende og fengende bok. En litterær reise for de fleste som har interesse for de norske kjendisene. Jeg har valgt å gi denne humoristiske godbiten terningkast 6. Holder humoren oppe fra første til siste side. Du blir aldri lei av Edels beskrivelser. Lettlest underholdning du kan lese flere ganger. Verd alle pengene. Anbefales på det varmeste!

 

Bakside informasjon om boken:

“Se og Hør, ta dere en bolle! Her er endelig sannheten om norske kjendisers privatliv.

Lurer du på hvorfor det egentlig ble slutt mellom Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie, eller hvem som friserer kråkereiret i trusa til Märtha Louise? Edel Hammersmark Gjervan vet det meste om de fleste norske kjendiser og tar ingen hensyn i sine avsløringer. I denne boka går hun systematisk til verks og tar for seg norske kjendisnavn fra A til Å. Her er både unge og gamle, nye og avdanka, folk som fortjener å få sitt pass påskrevet, og folk som har fått for lite oppmerksomhet. Felles for dem alle er at de har vært skammelig knipne på informasjon om egen person – både når det gjelder utroskap, intimfrisering, inntak av sentralstimulerende midler og det meste annet, egentlig. Det gjør Edel noe med.”

 

Med humoristisk hilsen

 

Kilder:

Kagge.no. (2016). Edels store norske kjendisleksikon. Lokalisert 01.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top