Når det nærmer seg 2017!

WOW for et fantastisk år!

2016 har vært et innholdsrikt år, litterært.

Vi har fått flere nye forfattere og de profilerte forfatterne har gitt oss utgivelser som har bært preg av spenning, brutalitet, intensitet, underholdning og kunnskap.

Med andre ord har dette vært et sterkt, spennende, kunnskapsrikt, skremmende, underholdende, viktig, solid, interessant og fengende bokår.

Vi har nå et 2017 foran oss. Med flere gode utgivelser og Boktimmy vil anmelde flere av bøkene som skal utgis. Så det er bare å glede seg.

I 2017, den 22.03. Skal jeg Boktimmy ha foredrag på Randaberg Folkebibliotek. Der vil jeg snakke om kriminalromaner og guide folk gjennom litteratur som passer for påsken.

Arrangementet vil være gratis og mer informasjon vil komme når det nærmer seg. Så det er bare å glede seg.

Bortsett fra dette ønsker jeg alle et godt nyttår.

Så kommer jeg med nye anmeldelser i løpe av de første dagene i januar.

Håper du har hatt et godt år og takker alle dere som har lest på bokbloggen min i løpe av 2016.

Håper dere også følger www.boktimmy.blogg.no i 2017.

Mvh Simen

Med nyttårshilsen fra Boktimmy

Kilder:

– Boktimmy.

Lokalisert 30.12.2016

– Randaberg folkebibliotek.

Lokalisert 30.12.2016

Internett http://randaberg-folkebibliotek.no/?page_id=6180

En sjokkerende og spennende historie!

Forlag: Kagge forlag

Sjanger: Politisk litteratur

Forfatter: Geir Jan Johansen

Kilde: Innbundet

Geir Jan Johansen har skrevet en sjokkerende, dyster, skremmende, spennende og realistisk bok om CIA sitt arbeid på norsk jord.

Dette er en velskrevet thriller om norsk politikk og historie. Den tar for CIA, som politiske organ og hvordan det endret Norges samfunn.

"CIA i Norge", er en fengende, kunnskapsrik og interessant bok.

Boken handler om tiden etter andre verdenskrig, da en amerikansk forretningsmann med norske aner kom til Oslo. Han skulle bygge opp CIA-organisasjonen i landet. Det første samarbeidet ble til i krigsårene. Under den kalde krigen vokste amerikanernes interesse for Norge radikalt. Stay Behind-våpenlagre ble opprettet, norske selskaper og institusjoner lot seg villig rekruttere til hemmelig etterretning. Med nærheten til Sovjetunionen er Norge en viktig lyttepost.

Geir Jan Johansen, har skrevet en ekstremt spennende bok. Forfatteren forteller historien bak CIA's arbeid på norsk jord.

Boken tar for seg operasjoner som ble utført i Norge. "CIA i Norge", er full av sjokkerende og dystre avsløringer. Den inneholder ukjent materiale, fra jernteppet legger seg over Europa via U2-affæren og helt frem til 1990.

Forfatteren har skrevet en fengende og informativ bok om hemmelig operasjoner i det moderne Norge. "CIA i Norge", er rikt illustrert.

Dette er en realistisk, spennende og sjokkerende bok om etterretningsarbeid i Norge. Geir Jan Johansen har skrevet et mesterverk av en bok. Den holder spenningen oppe fra første til siste side.

Jeg har valgt å gi boken "CIA i Norge", terningkast 5! For en spennende bok om det norske samfunnets historie.

Bakside informasjon om boken:

"Like etter andre verdenskrig kommer en amerikansk forretningsmann med norske aner til Oslo. Han skal bygge opp CIA-organisasjonen i landet.

Det første samarbeidet blir til i krigsårene. Under den kalde krigen vokser amerikanernes interesse for Norge radikalt. Stay Behind-våpenlagre opprettes, norske selskaper og institusjoner lar seg villig rekruttere til hemmelig etterretning. Med nærheten til Sovjetunionen er Norge en viktig lyttepost."

Med bokhilsen

Kilder:

Kagge.no. (2016). CIA i Norge. Lokalisert 30.12.2016 på Internett http://www.kagge.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&&b_kid=1044807&b_id=1651509

Spenningsroman om den prisen og de konsekvensene ved å følge sin egen vei!

Forlag: LIV Forlag

Sjanger: Kriminalroman

Forfatter: Anne Gro Gulla

Kilde: Innbundet

"Sommerfuglringen", er en velskrevet debutroman fra Anne Gro Gulla. Dette er en kriminalroman som byr på spennende, realistiske og brutale skildringer og beskrivelser. Den handler om den prisen og de konsekvensene som kommer av å følge sin egen vei. Forfatteren har skrevet en ekstremt spennende kriminalroman, som anbefales!

Boken handler om Liv, som er en nyansatt sjefen ved Kenyatta’s Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner. Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligheter, erfaringer og en ring formet som en sommerfugl.

Bortgjemt som pasient på Madserudhjemmet i Oslo, kommer vestkantfruen Sara inn i livet hennes. Med sin åpenhjertighet og søken, får hun Liv til å øse av sin kostbare livsvisdom. Men noen hemmeligheter burde forblitt begravd. Livene deres blir ubønnhørlig knyttet sammen av Liv sine betroelser.

Anne Gro Gulla debuterer med en varm, sterk, dramatisk, skremmende, realistisk og brutal kriminalroman. "Sommerfuglringen", er spennende fra første til siste side. Forfatteren tar oss med på en kunnskapsrik, mystisk og fengende reise. Dette er et litterær mesterverk som byr på en gripende, varm og kaotisk handling. Anne Gro Gulla's debut roman er en prakt roman. Gleder meg virkelig til fremtidige utgivelser av Anne.

Jeg har valgt å gi "Sommerfuglringen", terningkast 6! En rå, brutal, sterk og imponerende debut!

Bakside informasjon om boken:

"Når Liv, den nyansatte sjefen på Kenyatta’s Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner. Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligheter, erfaringer og en ring formet som en sommerfugl.

Bortgjemt som pasient på Madserudhjemmet i Oslo, kommer vestkantfruen Sara inn i livet hennes. Med sin åpenhjertighet og søken, får hun Liv til å øse av sin kostbare livsvisdom. Men noen hemmeligheter burde forblitt begravd. Livene deres blir ubønnhørlig knyttet sammen av Liv sine betroelser."

Med bokhilsen

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Sommerfuglringen. Lokalisert 30.12.2016 på Internett http://forlagshusetivestfold.no/sommerfuglringen-anne-gro-gulla

Bli bedre kjent med presidentene som endret USA!

Forlag: Historie & Kultur

Sjanger: Politisk litteratur/Historisk litteratur

Forfatter: Ole O. Moen

Sider: 271

Kilde: Innbundet

 

Hva har presidentene: Andrew Jackson, Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt, Lyndon B. Johnson og Ronald Reagan til felles. Jo de har alle endret USA på hver sin måte. Over flere perioder har de endret det politiske, økonomiske og sosiale i landet. 

Nå som det nærmer seg innsettelse av Donald Trump, byr Ole O. Moens på en høyst aktuell bok. “Fem presidenter som endre USA”, er en guide gjennom USA sin historie. Gjennom 271 sider, får leserne en innføring i valgprosessen, politikken, økonomien, historien og viktige sosiale reformer. Forfatteren har samlet en solid bit av den amerikanske historien mellom to permer. 

I denne boken, får vi presidentvalgets historie presentert på en interessant, informativ og fengende måte. Ole O. Moen, serverer leserne en solid, historisk, spennende, politisk og fengende bok om USA og deres politiske historie. Dette er en bok som anbefales på det sterkeste. Ole O. Moen vinkler historien på en interessant og annerledes måte. En kunnskapsrik oversikt over hvordan Amerika henger sammen. Ole. O Moen serverer en velskrevet bok.

USA har vært preget av hele 43 presidenter. Det siden 1789. Flere av presidentene har satt varige, historiske og politiske spor etter seg. De aller fleste var tilfredse med å nyte rampelyset, presidentlivet eller lage skandaler.Ole O. Moen tar som nevnt for seg de fem viktigste presidenter som han mener gjennomførte de største forandringer i det amerikanske samfunnet. Ved å sette dem i historisk perspektiv og sammenlikne dem, skildrer han deres liv, deres politiske betydning og de omfattende forandringer deres politikk førte til. Ofte var dette store endringer som brøt med fortiden og satte fokus på menneskerettigheter, økonomi og liberalisering av samfunnet. USA ville ikke vært det landet er i dag uten disse fem reformpolitikerne.

“Fem presidenter som endret USA”, tar oss med gjennom Amerikas politiske historie. Vi får gjennom boken flere positive og negative inntrykk over USA og deres situasjon. Dette er en kunnskapsrik, interessant og fengende bok. Ole O. Moen. som er kjent som USA ekspert, forteller historien om Andrew Jackson, Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt, Lyndon B. Johnson og Ronald Reagan. Han trekker linjene mellom dem, sammenlikner dem, oppsummerer historien og tar for seg hva endringer de gjorde innen det politiske, økonomiske og sosiale.

Dette er en kunnskapsrik, spennende og fengende bok. Jeg har valgt å gi Ole O. Moen sin bok terningkast 5. Bli med på en litterær reise gjennom et lands historie. 

 

Bakside informasjon om boken:

“I 2016 er det presidentvalg i USA. En ny president skal velges etter Barack Obama. Av de 43 presidenter USA har hatt siden 1789, er det noen få som har satt varige, politiske spor etter seg. De aller fleste var tilfredse med å nyte rampelyset, presidentlivet eller lage skandaler. I sin nye bok skriver USA-eksperten Ole O. Moen om de fem presidenter han mener gjennomførte de største forandringer i det amerikanske samfunnet: Andrew Jackson, Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt, Lyndon B. Johnson og Ronald Reagan. Han skildrer deres liv, deres politiske betydning og de omfattende forandringer deres politikk førte til. Ofte var dette store endringer som brøt med fortiden og satte fokus på menneskerettigheter, økonomi og liberalisering av samfunnet. USA ville ikke vært det landet er i dag uten disse fem reformpolitikerne.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Historie&Kultur. (2015). Fem presidenter som endret USA. Lokalisert 29.12.2016

Velskrevet kriminalroman!

Forlag: Gyldendal forlag

Sjanger: Kriminalroman

Forfatter: Knut Faldbakken

Sider: 400

Kilde: Innbundet

"Gjensynet", er en realistisk, skremmende og velskrevet kriminalroman fra Knut Faldbakken. Igjen viser Faldbakken sitt talent som forfatter. Dette er en ekstremt spennende roman.

Romanen tar oss med tilbake til 1985, Else, Carl-Erik, Oscar og Hedda er fire middelaldrende medlemmer i en festkomité på Hamar. Det skal arrangeres trettiårs jubileum ved katedralskole. Forrige gang kullet var samlet, på tjueårsjubileet, endte det i en tragedie. Hein, en av skoletidens ubestridte lederfigurer, ble funnet død i hotellbadstuen.

Jonfinn Valmann var også avgangselev i 1985, og han blir kontaktet av festkomiteen. Det er noen medelever som ikke lar seg spore opp, kanskje han kan være til hjelp? Valmann trekkes inn i en fortid han har forsøkt å legge bak seg, og han oppdager nye ting om både seg selv og sine medelever, hvor dramatikken gjærer under tilsynelatende harmoniske fasader.

Knut Faldbakken tar leserne med tilbake i tid på en spennende og realistisk måte. "Gjensynet", er en roman som får nakkehårene til å reise seg. Dette er en kriminalroman som er spennende fra første til siste side.

Forfatteren har laget en velskrevet roman som byr på en eksplosiv handling. For en litterær reise og for en mystisk handling. Jeg er meget imponert og har valgt å gi "Gjensynet", terningkast 5! Faldbakken har skrevet en sjokkerende, historisk og realistisk roman.

Bakside informasjon om boken:

"Else, Carl-Erik, Oscar og Hedda, fire middelaldrende medlemmer i en festkomité på Hamar. De har lite til felles utover at de alle tilhørte avgangskullet på Hamar katedralskole i 1985, nå skal de planlegge trettiårsjubileet. Forrige gang kullet var samlet, på tjueårsjubileet, endte det i en tragedie. Hein, en av skoletidens ubestridte lederfigurer, ble funnet død i hotellbadstuen.

Jonfinn Valmann var også avgangselev i 1985, og han blir kontaktet av festkomiteen. Det er noen medelever som ikke lar seg spore opp, kanskje han kan være til hjelp? Valmann trekkes inn i en fortid han har forsøkt å legge bak seg, og han oppdager nye ting om både seg selv og sine medelever, hvor dramatikken gjærer under tilsynelatende harmoniske fasader."

Med romjulshilsen

Kilder:

Gyldendal.no. (2016). Gjensynet. Lokalisert 29.12.2016 på Internett http://www.gyldendal.no/Skjoennlitteratur/Krim-og-spenning/Gjensynet

Ekstremt spennende og troverdig kriminalroman!

Forlag: Gyldendal

Sjanger: Kriminalroman

Forfatter: Jørn Lier Horst

Sider: 224

Kilde: Innbundet

Jørn Lier Horst er aktuell med ny kriminalroman. "Når det mørkner", er en ekstremt spennende og realistisk roman.

Dette er kriminalroman nummer 11 i serien om William Wisting, men også bok nummer 0. I dette Wisting eventyret, følger vi ham som ung mann. Dette er en velskrevet og troverdig roman. Igjen viser Jørn Lier Horst sitt talent som forfatter.

Romanen tar oss med til Stavern, år 1983. Det nærmer seg jul, og snøen faller tungt. William Wisting er nyslått tvillingpappa og en fersk og ambisiøs konstabel på politivakta. Under et brutalt ran havner han plutselig i sentrum for dramatiske begivenheter, men mer erfarne politimenn overtar etterforskningen.

En vennetjeneste fører ham imidlertid på sporet av en annen forbrytelse. En ikke bare uoppklart, men sannsynligvis også uoppdaget drapssak. Bortgjemt på en forfallen låve står en gammel bil med kulehull i. Og mye tyder på at sjåføren ikke kom levende fra det.

Saken skal forme William Wisting som politimann og gi ham en innsikt han vil bære med seg resten av sin yrkeskarriere: Slekt skal følge slekters gang.

Dette er en realistisk, skremmende og spennende kriminalroman. Romanen er troverdig og fengende. Den tar oss med tilbake i tid og leserne blir kjent med Wisting's forhistorie.

"Når det mørkner", er spennende fra først til siste side. Jeg har valgt å gi boken terningkast 5! Jørn Lier Horst imponerer igjen som skjønnlitterær forfatter.

Bakside informasjon om boken:

"Stavern 1983: Det nærmer seg jul, og snøen faller tungt. William Wisting er nyslått tvillingpappa og en fersk og ambisiøs konstabel på politivakta. Under et brutalt ran havner han plutselig i sentrum for dramatiske begivenheter, men mer erfarne politimenn overtar etterforskningen.

En vennetjeneste fører ham imidlertid på sporet av en annen forbrytelse. En ikke bare uoppklart, men sannsynligvis også uoppdaget drapssak. Bortgjemt på en forfallen låve står en gammel bil med kulehull i. Og mye tyder på at sjåføren ikke kom levende fra det.

Saken skal forme William Wisting som politimann og gi ham en innsikt han vil bære med seg resten av sin yrkeskarriere: Slekt skal følge slekters gang."

Med en romjulshilsen

Kilder:

Gyldendal.no. (2016). Når det mørkner. Lokalisert 27.12.2016 på Internett http://www.gyldendal.no/Skjoennlitteratur/Krim-og-spenning/Naar-det-moerkner

En kunnskapsrik og folkekjær årskavalkade!

Forlag: Vigmostad & Bjørke

Sjanger: Årskavalkade/Samfunn

Forfatter: Knut Are Tvedt og mange flere

Sider: 464

Kilde: Innbundet

Tradisjonen tro utgis "Hvem Hva Hvor" også i år. Dette er hele Norges årbok, en folkekjær årskavalkade. Boken utgis årlig i 15 000 eksemplarer. Dette er et kunnskapsrik, innholdsrik, interessant og fengende oppslagsverk.

Boken tar gjennom 464 sider, for seg de viktigste internasjonale hendelsene som har preget året en har lagt bak seg.

"Hvem Hva Hvor 2017", gir en samlet presentasjon av årets høydepunkter fra norsk samfunnsliv, kultur, livsstil, sport og vitenskap.

Den tar for seg perioden oktober 2015 til september 2016. Dette er et mesterverk av en bok. Et solid leksikon og en kunnskapsrik årskavalkade. Den er rikt illustrert og inneholder flere tekster med informasjon.

"Hvem Hva Hvor 2017", er et illustrert oppslagsverk. En folkekjær utgivelse. Den inneholder kunnskap fra tiden mellom oktober 2015 og september 2016. Tar for seg året som var på en underholdende, historisk og informativ måte.

Knut Are Tvedt og redaksjonen har igjen laget en velskrevet kavalkade. Dette er virkelig en bok å anbefale. Jeg har valgt å gi året "Hvem Hva Hvor", terningkast 5!

"Hvem Hva Hvor", er et must for flere lesere. En kunnskapsrik reise tilbake til året som har passert.

Bakside informasjon om boken:

"Hele Norges årbok, Hvem Hva Hvor, holder fortsatt koken. Hvert år blir 15 000 eksemplarer av det hendige oppslagsverket spredt til nordmenn over hele landet. Her kan du lese om de viktigste internasjonale hendelsene og om høydepunktene fra norsk samfunnsliv, kultur, livsstil, sport og vitenskap i perioden oktober 2015 til september 2016."

Med julehilsen

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). Hvem Hva Hvor 2017. Lokalisert 27.12.2016 på Internett http://www.vigmostadbjorke.no/?isbn=978-82-419-1333-4

Rå spenning fra København!

Forlag: Vigmostad & Bjørke

Sjanger: Kriminalroman

Forfatter: Jesper Stein

Sider: 416

Kilde: Innbundet

Jesper Stein har igjen skrevet en rå og sterk kriminalroman. "Bye Bye Blackbird", er den ekstremt spennende oppfølgeren til "URO". Stein byr på intense og brutale skildringer og beskrivelser. Dette er en imponerende kriminalroman.

Forfatteren tar oss igjen med til København. Romanen byr de verste forbrytelsene, drap og voldtekt. Et mesterverk av en roman.

Boken tar oss igjen med på eventyr, med visepolitikommissær Axel Steen, som blir innhentet av fortiden da han en stekende varm sommerdag får en telefon fra Kriminalteknisk Center. Det viser seg at DNA-prøver tatt i forbindelse med en ny voldtektssak matcher DNA fra den såkalte svarttrost-saken, et uoppklart seksualdrap som rystet København i 2004.

Nå, fire år senere, får Axel Steen endelig en ny sjanse til å løse det gamle mysteriet – en sak som siden den gang har ridd ham som en mare, og som i sin tid ødela både ekteskapet hans og nesten tok livet av ham.

Axel Steen starter jakten på det som skal vise seg å være en sadistisk og kynisk serievoldtektsforbryter. Steen, som på hjemmebane kjemper en tøff kamp om samværsretten til sitt eget barn, går denne gangen lenger enn noensinne for å få stilt gjerningsmannen til ansvar.

"Bye Bye Blackbird", er en velskrevet og troverdig kriminalroman. Den preges av dype, intense og brutale beskrivelser og skildringer. Dette er en ekstremt spennende, dramatisk og sjokkerende roman. Dette er en psykotisk thriller. Den er fengende fra første til siste side. Et klart terningkast 6 fra meg. WOW for en roman. Jeg er imponert. Denne kan du virkelig glede deg til å lese.

Bakside informasjon om boken:

"Visepolitikommissær Axel Steen blir innhentet av fortiden da han en stekende varm sommerdag får en telefon fra Kriminalteknisk Center. Det viser seg at DNA-prøver tatt i forbindelse med en ny voldtektssak matcher DNA fra den såkalte svarttrost-saken, et uoppklart seksualdrap som rystet København i 2004.

Nå, fire år senere, får Axel Steen endelig en ny sjanse til å løse det gamle mysteriet – en sak som siden den gang har ridd ham som en mare, og som i sin tid ødela både ekteskapet hans og nesten tok livet av ham.

Axel Steen starter jakten på det som skal vise seg å være en sadistisk og kynisk serievoldtektsforbryter. Steen, som på hjemmebane kjemper en tøff kamp om samværsretten til sitt eget barn, går denne gangen lenger enn noensinne for å få stilt gjerningsmannen til ansvar."

Med bokhilsen

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). Bye Bye Blackbird. Lokalisert 26.12.2016 på Internett http://www.vigmostadbjorke.no/?isbn=978-82-516-8272-5

En ekstremt spennende kriminalroman!

Forlag: Vigmostad & Bjørke

Sjanger: Kriminalroman

Forfatter: M. J. Arlidge

Sider: 407

Kilde: Innbundet

"Dukkehuset", er M. J. Arlidge har skrevet en ekstremt spennende kriminalroman. Dette er bok nummer tre i serien om Helen Grace. "Dukkehuset", handler om en ung kvinne som våkner opp i en kald, mørk kjeller. Hun vet ikke hvordan hun havnet der eller hvem kidnapperen er. Dette er en rå, intens, mystisk og skremmende kriminalroman.

Gjennom 407 sider med sjokkerende spenning følger vi som nevnt en ung kvinne som våkner opp i en kald, mørk kjeller. Hun vet ikke hvordan hun havnet der eller hvem kidnapperen er.

I nærheten, på en bortgjemt strand, finner man liket av en annen ung kvinne. Den unge kvinnen ble aldri meldt savnet, siden familien mottok sporadiske tekstmeldinger fra henne etter at hun forsvant. Noen holdt henne levende for dem mens hun egentlig var død.

For etterforsker Helen Grace er dette et funn som får det til å gå kaldt nedover ryggen på henne. Hun står overfor en person som ikke bare er dypt forstyrret, men som også har evner og ressurser, og som trolig har drept tidligere.

Helen Grace strever med å forstå morderens intensjoner, og skjønner desperat at tiden er i ferd med å renne ut.

Igjen får vi lesere være med på et spennende, dramatisk og intens eventyr. En historie som blant annet handler om kidnapping og drap.

M. J. Arlidge byr igjen på røffe skildringer og rå beskrivelser. Dette er en ekstremt spennende og brutal oppfølger av hennes forrige bok. Dette er en bok som kan få nakkehårene til å reise seg. Jeg har valgt å gi terningkast 6! "Dukkehuset", er en roman som virkelig er å anbefale. Solid spenning og realistiske handling. WOW, for en bok!

Bakside informasjon om boken:

"En ung kvinne våkner opp i en kald, mørk kjeller. Hun vet ikke hvordan hun havnet der eller hvem kidnapperen er.

I nærheten, på en bortgjemt strand, finner man liket av en annen ung kvinne. Den unge kvinnen ble aldri meldt savnet, siden familien mottok sporadiske tekstmeldinger fra henne etter at hun forsvant. Noen holdt henne levende for dem mens hun egentlig var død.

For etterforsker Helen Grace er dette et funn som får det til å gå kaldt nedover ryggen på henne. Hun står overfor en person som ikke bare er dypt forstyrret, men som også har evner og ressurser, og som trolig har drept tidligere.

Helen Grace strever med å forstå morderens intensjoner, og skjønner desperat at tiden er i ferd med å renne ut."

Med bokhilsen

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). Dukkehuset. Lokalisert 26.12.2016 på Internett http://www.vigmostadbjorke.no/?isbn=978-82-419-1191-0

Bli kjent med historien om Quartfestivalen!

Forlag: Falck forlag

Sjanger: Sakprosa/Faktabok/Underholdning

Forfatter: Arvid Skancke-Knutsen

Sider: 470

Kilde: E- Bok

"Quart", er boken om Quartfestivalen. Den tar leserne med på en underholdende, kunnskapsrik og innholdsrik reise fra begynnelse og frem til den siste festivalen gikk av stabelen i 2009. Gjennom 470 sider bli vi kjent med festivalens historie på en solid, spennende og interessant måte. Boken er fengende fra første til siste side.

Arvid Skancke-Knutsen, som har skrevet en sterk historie om den folkekjære festivalen. Ask Brantenberg Cold står for samling av bildene til denne boken om Quarts historie.

Det er flere hundre gjester, bidragsytere og venner av Quart som bidrar med både historier og bilder og ikke minst, Quart-tegneseriestripene

Dette er en vakker, spennende, underholdende og kunnskapsrik bok om festivalen som de fleste har kjennskap til. Forfatteren tar oss med på en litterær reise gjennom Quarts historie. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4. Rikt illustrert og humoristisk underholdning fra første til side side. En bok for de fleste som liker musikk, humor og underholdende øyeblikk.

Bakside informasjon om boken:

"Arvid Skancke-Knutsen har skrevet historien om Quartfestivalens spede begynnelse og frem til den siste festivalen gikk av stabelen i 2009. I tillegg har Ask Brantenberg Cold hatt oppgaven å samle de beste bildene fra Quarts historie. Det er flere hundre gjester, bidragsytere og venner av Quart som bidrar med både historier og bilder og ikke minst: Quart-tegneseriestripene"

Med bokhilsen

Kilder:

Falckforlag.no. (2016). Quart. Lokalisert 26.12.2016 på Internett http://falckforlag.no/boker/quart/