Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Jesper Stein

 

Dato: 26.12.2016

 

Sider: 416

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Jesper Stein har igjen skrevet en rå og sterk kriminalroman. “Bye Bye Blackbird”, er den ekstremt spennende oppfølgeren til “URO”. Stein byr på intense og brutale skildringer og beskrivelser. Dette er en imponerende kriminalroman.

Forfatteren tar oss igjen med til København. Romanen byr de verste forbrytelsene, drap og voldtekt. Et mesterverk av en roman.

Boken tar oss igjen med på eventyr, med visepolitikommissær Axel Steen, som blir innhentet av fortiden da han en stekende varm sommerdag får en telefon fra Kriminalteknisk Center. Det viser seg at DNA-prøver tatt i forbindelse med en ny voldtektssak matcher DNA fra den såkalte svarttrost-saken, et uoppklart seksualdrap som rystet København i 2004.

Nå, fire år senere, får Axel Steen endelig en ny sjanse til å løse det gamle mysteriet – en sak som siden den gang har ridd ham som en mare, og som i sin tid ødela både ekteskapet hans og nesten tok livet av ham.

Axel Steen starter jakten på det som skal vise seg å være en sadistisk og kynisk serievoldtektsforbryter. Steen, som på hjemmebane kjemper en tøff kamp om samværsretten til sitt eget barn, går denne gangen lenger enn noensinne for å få stilt gjerningsmannen til ansvar.

“Bye Bye Blackbird”, er en velskrevet og troverdig kriminalroman. Den preges av dype, intense og brutale beskrivelser og skildringer. Dette er en ekstremt spennende, dramatisk og sjokkerende roman. Dette er en psykotisk thriller. Den er fengende fra første til siste side. Et klart terningkast 6 fra meg. WOW for en roman. Jeg er imponert. Denne kan du virkelig glede deg til å lese.

 

Bakside informasjon om boken:

“Visepolitikommissær Axel Steen blir innhentet av fortiden da han en stekende varm sommerdag får en telefon fra Kriminalteknisk Center. Det viser seg at DNA-prøver tatt i forbindelse med en ny voldtektssak matcher DNA fra den såkalte svarttrost-saken, et uoppklart seksualdrap som rystet København i 2004.

Nå, fire år senere, får Axel Steen endelig en ny sjanse til å løse det gamle mysteriet – en sak som siden den gang har ridd ham som en mare, og som i sin tid ødela både ekteskapet hans og nesten tok livet av ham.

Axel Steen starter jakten på det som skal vise seg å være en sadistisk og kynisk serievoldtektsforbryter. Steen, som på hjemmebane kjemper en tøff kamp om samværsretten til sitt eget barn, går denne gangen lenger enn noensinne for å få stilt gjerningsmannen til ansvar.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). Bye Bye Blackbird. Lokalisert 26.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top