Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: M. J. Arlidge

 

Dato: 26.12.2016

 

Sider: 407

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Dukkehuset”, er M. J. Arlidge har skrevet en ekstremt spennende kriminalroman. Dette er bok nummer tre i serien om Helen Grace. “Dukkehuset”, handler om en ung kvinne som våkner opp i en kald, mørk kjeller. Hun vet ikke hvordan hun havnet der eller hvem kidnapperen er. Dette er en rå, intens, mystisk og skremmende kriminalroman.

Gjennom 407 sider med sjokkerende spenning følger vi som nevnt en ung kvinne som våkner opp i en kald, mørk kjeller. Hun vet ikke hvordan hun havnet der eller hvem kidnapperen er.

I nærheten, på en bortgjemt strand, finner man liket av en annen ung kvinne. Den unge kvinnen ble aldri meldt savnet, siden familien mottok sporadiske tekstmeldinger fra henne etter at hun forsvant. Noen holdt henne levende for dem mens hun egentlig var død.

For etterforsker Helen Grace er dette et funn som får det til å gå kaldt nedover ryggen på henne. Hun står overfor en person som ikke bare er dypt forstyrret, men som også har evner og ressurser, og som trolig har drept tidligere.

Helen Grace strever med å forstå morderens intensjoner, og skjønner desperat at tiden er i ferd med å renne ut.

Igjen får vi lesere være med på et spennende, dramatisk og intens eventyr. En historie som blant annet handler om kidnapping og drap.

M. J. Arlidge byr igjen på røffe skildringer og rå beskrivelser. Dette er en ekstremt spennende og brutal oppfølger av hennes forrige bok. Dette er en bok som kan få nakkehårene til å reise seg. Jeg har valgt å gi terningkast 6! “Dukkehuset”, er en roman som virkelig er å anbefale. Solid spenning og realistiske handling. WOW, for en bok!

 

Bakside informasjon om boken:

“En ung kvinne våkner opp i en kald, mørk kjeller. Hun vet ikke hvordan hun havnet der eller hvem kidnapperen er. I nærheten, på en bortgjemt strand, finner man liket av en annen ung kvinne. Den unge kvinnen ble aldri meldt savnet, siden familien mottok sporadiske tekstmeldinger fra henne etter at hun forsvant. Noen holdt henne levende for dem mens hun egentlig var død.

For etterforsker Helen Grace er dette et funn som får det til å gå kaldt nedover ryggen på henne. Hun står overfor en person som ikke bare er dypt forstyrret, men som også har evner og ressurser, og som trolig har drept tidligere. Helen Grace strever med å forstå morderens intensjoner, og skjønner desperat at tiden er i ferd med å renne ut.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). Dukkehuset. Lokalisert 26.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top