Forlag: Falck forlag

 

Sjanger: Sakprosa/Faktabok/Underholdning

 

Forfatter: Arvid Skancke-Knutsen

 

Dato: 26.12.2016

 

Sider: 470

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Quart”, er boken om Quartfestivalen. Den tar leserne med på en underholdende, kunnskapsrik og innholdsrik reise fra begynnelse og frem til den siste festivalen gikk av stabelen i 2009. Gjennom 470 sider bli vi kjent med festivalens historie på en solid, spennende og interessant måte. Boken er fengende fra første til siste side.

Arvid Skancke-Knutsen, som har skrevet en sterk historie om den folkekjære festivalen. Ask Brantenberg Cold står for samling av bildene til denne boken om Quarts historie.

Det er flere hundre gjester, bidragsytere og venner av Quart som bidrar med både historier og bilder og ikke minst, Quart-tegneseriestripene

Dette er en vakker, spennende, underholdende og kunnskapsrik bok om festivalen som de fleste har kjennskap til. Forfatteren tar oss med på en litterær reise gjennom Quarts historie. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4. Rikt illustrert og humoristisk underholdning fra første til side side. En bok for de fleste som liker musikk, humor og underholdende øyeblikk.

 

Bakside informasjon om boken:

“Arvid Skancke-Knutsen har skrevet historien om Quartfestivalens spede begynnelse og frem til den siste festivalen gikk av stabelen i 2009. I tillegg har Ask Brantenberg Cold hatt oppgaven å samle de beste bildene fra Quarts historie. Det er flere hundre gjester, bidragsytere og venner av Quart som bidrar med både historier og bilder og ikke minst: Quart-tegneseriestripene”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Falckforlag.no. (2016). Quart. Lokalisert 26.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top