Forlag: Falck forlag

 

Sjanger: Biografi/Sakprosa

 

Forfatter: Christer Falck og Petter Aagaard

 

Dato: 25.12.2016

 

Sider: 472

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Prince – Shockadelica”, er en solid hyllest til artisten, Prince.

Christer Falck og Petter Aagaard har skrevet en sterk, kunnskapsrik, underholdende og fengende sakprosa. Biografien er rikt illustrert og en hylles til Prince.

Gjennom over 473 sider, bli leserne nært knyttet til artisten. Vi får solid innsikt i Prince, innholdsrike liv og virke. Hele artistens karriere er lagt fram i en underholdende og vakker biografi.

Boka er delt opp i tre deler og er et mesterverk av en biografi.

Biografien er som nevnt delt i tre deler. Der del en inneholder biografi av Petter og Christer.

Der del to preges av dype og sterke essays av blant annet Birgitte Mandelid, Martin Bjørnersen, Jan Omdahl, Anne Danielsen og Audun Vinger.

Andre del preget også av teksttolkninger av blant annet Frode Grytten, Caroline Andersen og Nils-Øivind Haagensen.

Del tre er bestående av albumgjennomgang, disko- og filmografier, oversikter, trivia, bilder, quiz og gjestelister/mixtapes.

Gjennom 472 sider blir leserne virkelig kjekt med artisten. Biografien gir oversikt over karriere, liv og virke. “Prince – Shockadelica”, er en biografi som virkelig anbefales.

Forfatterne har skrevet en imponerende, gripende, kunnskapsrik og fengende biografi om Prince. Her får vi som nevnt en solid oversikt over artistens liv og virke. Leserne kommer nært inn på artisten og blir bedre kjent med hans karriere. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Christer Falck og Petter Aagaard er sannsynligvis Norges to største Prince-fans. Dette er en bok som skal hylle den lille store mannens liv og virke. Boka er delt opp i tre deler og er spekket med bilder fra hele hans karriere.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Falckforlag.no. (2014). Prince – Shockadelica. Lokalisert 26.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top