Forlag: Tigerforlaget

 

Sjanger: Biografi/Sport

 

Forfatter: Elmar Neveling

 

Sider: 304

 

Dato: 30.04.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Han er Jürgen Klopp” er en omfattende og oversiktlig biografi om den karismatiske tyske manageren som snudde tysk fotball på hodet da han tok Borussia Dortmund fra ingensteds hen og til Bundesliga-titler og Champions League-finale. Elmar Neveling har laget en velskreven biografi om et fotball ikon som er blitt beundret av en hel fotballverden. Klopp ble

til slutt beilet av Liverpool i den tro at han kan bringe tilbake storhetstiden til Anfield Road. Den oppgaven er han godt i gang med.

Dette er en rikt illustrert biografi om mannen som viste sine mesterlig taktiker med sitt nyskapende og spennende spille.

“Vinn ballen høyt og raskt og angrip!” er et av hans ordtak.

Han er elsket av sine spillere for lidenskapen og de åpenhjertige lederegenskapene. Han beundres av media og supportere for sitt avvæpnende vidd og sjarm og sin underholdende fotball på banen. Han er mannen med det største gliset og de mest rasende utbruddene.

 

Min konklusjon av boken:

Ute etter en fengende biografi og er du fotball interessert, ja da er denne boken akkurat for deg. Leserne blir her kjent med Jürgen’s liv og karriere fra a til å. Dette er en rikt illustrert og solid oppdatert godbit av en biografi. Boken følger hans liv både gjennom bilder og tekst.

“Han er Jürgen Klopp” er en gripende og kunnskapsrik biografi om den karismatiske tyske manageren som snudde tysk fotball på hodet da han tok Borussia Dortmund fra ingensteds hen og til Bundesliga-titler og Champions League-finale.

Elmar Neveling har skrevet en biografi for sport interesserte. Dette er en fengende og underholdende bok. Den er til tider langtrukken, men kan virkelig anbefales.

Dette er en bok om et av verdens største fotball ikon. En mann som er blitt beundret av en hel fotballverden. Klopp ble til slutt beilet av Liverpool i den tro at han kan bringe tilbake storhetstiden til Anfield Road.

 

Mitt terningkast av boken:

–4

 

Bakside informasjon om boken:

“Jürgen Klopp er den karismatiske tyske manageren som egenhendig snudde tysk fotball på hodet da han tok Borussia Dortmund fra ingensteds hen og til Bundesliga-titler og Champions League-finale. Han hadde lenge vært beundret av en hel fotballverden, og ble til slutt beilet av Liverpool i den tro at han kan bringe tilbake storhetstiden til Anfield Road. Den oppgaven er han godt i gang med.

Klopp er anses som en mesterlig taktiker med sine nyskapende og spennende spillefilosofier. Vinn ballen høyt og raskt og angrip! er et av hans mantraer. Han er elsket av sine spillere for lidenskapen og de åpenhjertige lederegenskapene. Han beundres av media og supportere for sitt avvæpnende vidd og sjarm og sin underholdende fotball på banen. Han er mannen med det største gliset og de mest rasende utbruddene.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Tigerforlaget. (2017). Han er Jürgen Klopp. 304 sider

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top