Forlag: Bazar Forlag

 

Sjanger: Politisk litteratur

 

Forfatter: Bill Browder

 

Dato: 16.11.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Min krig med Putin”, er en drivende, sterk, solid og sann politisk historie. Bill Browder har skrevet en bok om å bekjempe korrupsjon i Putins Russland. Boken handler også om mordet på en unge skatteadvokat, Sergej Magnitskij. Dette er en viktig historie samlet mellom 2 permer.

Browder tar oss med i denne politiske boken til Putins land Russland. Dette er en drivende, sjokkerende, dramatisk og dyster dokumentar. En historie som finansmannen Bill Browder har skrevet under sin farlige tokt for å bekjempe korrupsjon i Putins Russland. I tillegg belyser han mordet på sin unge skatteadvokat, Sergej Magnitskij.

Magnitskij var en del av teamet som beviste at korrupte russiske embetsmenn hadde forsynt seg av skattepengene Browders selskap hadde innbetalt, men ble beskyldt for å ha unndratt. Da Magnitskij ble fengslet og torturert til døde, gikk Bill Browder fra å være kapitalist til å bli menneskerettsaktivist.

Browder har skrevet en viktig bok om mannen bak den amerikanske Magnitsky Act, som nekter russere som er mistenkt for brudd på menneskerettighetene adgang til USA.

“Min krig med Putin”, er en personlig, dramatisk og solid beretning om et spennende, og brennaktuelt tema. Boken er like spennende som en thriller og en skremmende beretning. Vi blir tatt dypt inn i et politisk spill og et land som styres av verdens mektigste mann. Bill gir oss et brutalt innsyn i en virkelighet som er urettferdig. Dette er en intens beretning som de fleste bør lese.

Browder har gjort et imponerende arbeid når han skrev denne intense og spennende boken. Jeg har valgt å gi Bills bok terningkast 5! Wow for en skummel, skremmende og sterk historie. Virkelig en viktig bok samlet mellom to permer.

 

Bakside informasjon om boken:

“I denne drivende dokumentaren avslører finansmannen Bill Browder sitt farlige tokt for å bekjempe korrupsjon i Putins Russland, og han belyser mordet på sin unge skatteadvokat, Sergej Magnitskij. Han var en del av teamet som beviste at korrupte russiske embetsmenn hadde forsynt seg av skattepengene Browders selskap hadde innbetalt, men ble beskyldt for å ha unndratt.

Da Magnitskij ble fengslet og torturert til døde, gikk Bill Browder fra å være kapitalist til å bli menneskerettsaktivist. Browder er mannen bak den amerikanske Magnitsky Act, som nekter russere som er mistenkt for brudd på menneskerettighetene adgang til USA. Dette er en sterk og personlig beretning om et spennende, og brennaktuelt tema.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2015). Min krig med Putin. Lokalisert 16.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top