Den beste psykologiske thrilleren jeg har lest på lenge!

Forlag: Gursli Berg

 

Sjanger: Kriminalroman/Thriller/Psykologisk

 

Forfatter: Hollie Overton

 

Dato: 28.07.2017

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Baby Doll” er den beste psykologiske thrilleren jeg har lest på lenge. Handlingen er lagt til et kidnapping drama og konsekvensene av å være i fangenskap. Hollie Overton har laget en velskreven kriminalroman som setter seg dypt inn i lesernes sjel. Dette er en thriller som både får tårene til å trille og kan gjøre deg provosert. Den holder spenningen oppe fra første til siste side. Forfatteren byr på hårreisende og ubehagelige momenter gjennom store deler av romanen.

Overton’s roman handler om Lily som etter åtte år i fangenskap, blir satt fri. Hun ble kidnappet i en alder av 16 år. Forfatteren viser sitt talent i sine beskrivelse og skildringer av det å være i fangenskapet. “Baby Doll” er en brutal, dramatisk og intens thriller.

I fangenskap har Lily født en liten datter som heter Sky. De slipper begge fri en kald vinterdag når døren står ulåst. Kidnapperen hennes har gjort en grov feil.

Kidnappingen fikk alle til å tro at hun var borte for alltid. Moren, tvillingsøsteren, hennes nærmeste. Alle blir sjokkerte og overlykkelige når hun kommer tilbake. Men det største sjokket kommer når de får vite hvem som har holdt henne fanget i alle disse årene.

Forfatteren har med “Babydoll” laget en velskreven thriller. Den griper fatt i deg som leser og setter deg inn i en dramatisk, psykologisk og ubehagelig setting. “Baby Doll” er et alvorlig, realistisk og troverdig drama. Romanen handler om kidnapping og konsekvensene av å være i fangenskap. Forfatteren har skrevet en dyster, mystisk, rørende, provoserende og skremmende roman. Den fyller deg som leser med håp.

“Baby Doll” er etter min mening den beste psykologiske thrilleren jeg har lest på lenge. Den er skremmende, sjokkerende og spennende på en og samme tid. Når en først har begynt å lese, er det vanskelig å legge den fra seg.

 

Mitt terningkast av boken:

–6

 

Bakside informasjon om boken:

“Fri. Lily er endelig fri. Hun var seksten da hun ble kidnappet. I åtte år har hun levd innestengt. I fangenskap har hun født en liten datter som heter Sky. Men en kald vinterdag står døren ulåst. Kidnapperen hennes har gjort en grov feil, og nå har de greid å flykte. Alle trodde at hun var borte for alltid. Moren, tvillingsøsteren, hennes nærmeste. Alle blir sjokkerte og overlykkelige når hun kommer tilbake. Men det største sjokket kommer når de får vite hvem som har holdt henne fanget i alle disse årene.”

 

Med spennende hilsen

 

Kilder:

Gursliberg.no. (2017). Baby Doll. Lokalisert 28.07.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top