Forlag: Vega forlag

 

Sjanger: Biografi/Selvhjelpsbok

 

Forfatter: Magnus Jackson Krogh

 

Dato: 16.12.2016

 

Sider: 150

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“ADHD – ustoppelig energi!”, er en blanding av biografi og selvhjelpsbok. Vi blir gjennom 150 sider kjent med Magnus Jackson Krogh. Forfatteren beskriver sine egne erfaringer og vi får et innblikk i diagnosen som mellom tre og fem prosent av norske skolebarn under 19 år har. Forfatteren gir oss mange innspill han har fått på mail, bloggen sin og i forbindelse med foredrag.

Dette er en biografi som egner seg i målgruppen, barn og unge i alderen 9-18 år. Boken er skrevet med enkelt språk og gjør at selv de med lesevansker skal klare å lese. Pårørende av barn med ADHD vil også ha stor nytte av boken. En sterk bok ADHD, som myte og tabu. Der er som oftest forbindelsen knyttet til store atferdsproblemer, lærevansker og hyperaktivitet.

Magnus Jackson Krogh, er gjennom 150 sider, åpen og ærlig om diagnosen han fikk allerede som et lite barn. Hjemme lå han høyt og lavt. Magnus ble oppvokst i Kjøllefjord i Finnmark. Her forteller han om sin vei mot suksess og om hans gjennombrudd som skuespiller, forfatter, foredragsholder og danser.

Han forteller om seg selv, der han på papiret egentlig være udugelig til det meste. Han var rotete, uorganisert og distré. Hans styrke viser seg som en inspirasjon for ham og det kommer fra denne diagnosen! Den er min beste venn og min verste fiende.

Magnus reiser rundt i hele Norge og holder foredrag om det å leve med ADHD. Men tro ikke at fokuset er på alt som er vanskelig! Magnus vil inspirere og motivere alle med diagnosen til å finne det de er gode på – og nå drømmene sine. Han vil knuse myter og utfordre fordommer.

Dette er virkelig en bok som får deg til å tenke. Magnus har skrevet en bok som gjør deg bedre kjent med diagnosen ADHD. Boken er lettlest og anbefales. Magnus er en inspirator og kan hjelpe deg som har fått diagnosen. Den er sterk og viktig. En bok du virkelig bør lese. Magnus går i dybden av diagnosen og forteller om ADHD som myte og tabu. Jeg har valgt å gi Magnus bok terningkast 5! En kunnskapsrik og interessant bok.

 

Bakside informasjon om boken:

“I Norge antas det at mellom tre og fem prosent av norske skolebarn under 19 år har ADHD. Denne diagnosen har mange myter og tabuer knyttet til seg, og forbindes oftest med atferdsproblemer, lærevansker og hyperaktivitet.

Magnus Jackson Krogh fikk diagnosen allerede da han som lite barn var høyt og lavt hjemme i Kjøllefjord i Finnmark. I dag er han er skuespiller, forfatter, foredragsholder og danser og sier dette om seg selv: På papiret skal jeg egentlig være udugelig til det meste: rotete, uorganisert og distré. Men jeg ser på den på litt andre måter. Min styrke og min inspirasjon kommer fra denne diagnosen! Den er min beste venn og min verste fiende.

Magnus reiser rundt i hele Norge og holder foredrag om det å leve med ADHD. Men tro ikke at fokuset er på alt som er vanskelig! Magnus vil inspirere og motivere alle med diagnosen til å finne det de er gode på – og nå drømmene sine. Han vil knuse myter og utfordre fordommer.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Vegaforlag.no. (2015). ADHD – ustoppelig energi! Lokalisert 17.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top