Bli med på en spennende reise!

Forlag: Aschehoug

Sjanger: Ungdomsbok/Science fiction

Forfatter: Jørgen Brekke

Sider: 314

Kilde: Innbundet

Bli med på en litterær reise til Mars. Året er 2067 og tolv femtenåringer skal velges ut til å bli tidenes yngste marsfarere. Jørgen Brekke serverer en spennende, skremmende, mystisk og science fiction preget ungdomsroman. "Akademiet", er første bok i den nye serien "Oppdrag Mars". Dette er en sjokkerende og velskrevet ungdomsroman.

"Akademiet", tar oss med inn i framtiden. Den er dyster, dyp og framtidsrettet. I Norge har Sebbe søkt om opptak til det berømte Marsakademiet i Nederland. Det samme har datageniet Joy fra Filippinene. Men vet de virkelig hva som venter dem av prøvelser før de kan bli blant de tolv utvalgte?

På kolonien på Mars oppholder det seg en spion plassert der av det mektige Østtsarriket. Men befinner det seg også en spion blant aspirantene på jorda, en muldvarp som kan sette hele marsprogrammet i fare? Og hvem er agenten som har hacket seg inn på Marsakademiets computer?

Jørgen Brekke som tidligere er kjent som kriminalforfatter, har skrevet en imponerende start på en ny roman serie. "Star Wars" fans vil elske måte Jørgen skriver på. Skildringene og beskrivelsene er skremmende og sjokkerende. Han ungdomsroman er dramatisk og science fiction preget. Jeg er meget imponert over Brekke og har valgt å gi hans nye bok "Akademiet", i serien "Oppdrag Mars", terningkast 5! Et mesterverk av en roman. Leserne kan bare glede seg til å lese denne romanen. Jeg gleder meg til fortsettelsen på serien.

Bakside informasjon om boken:

"Året er 2067. Tolv femtenåringer skal velges ut til å bli tidenes yngste marsfarere.

I Norge har Sebbe søkt om opptak til det berømte Marsakademiet i Nederland. Det samme har datageniet Joy fra Filippinene. Men vet de virkelig hva som venter dem av prøvelser før de kan bli blant de tolv utvalgte?

På kolonien på Mars oppholder det seg en spion plassert der av det mektige Østtsarriket. Men befinner det seg også en spion blant aspirantene på jorda, en muldvarp som kan sette hele marsprogrammet i fare? Og hvem er agenten som har hacket seg inn på Marsakademiets computer?"

Med bokhilsen

Kilder:

Aschehoug.no. (2016). Akademiet. Lokalisert 17.12.2016 på Internett https://www.aschehoug.no/nettbutikk/akademiet-aco.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top