En ekstremt spennende og vakker avslutning på Ønskemesterens datter!

Forlag: Bazar forlag

Sjanger: Ungdomsroman/Spenning

Forfatter: Laini Taylor

Kilde: Innbundet

"Guder og monstre", er tredje og avsluttende romanen i serien Ønskemesterens datter. Laini Taylor har skrevet en skremmende, spennende, sjokkerende og dramatisk avslutning på ungdomsroman serien som har ligget på bestselgerlistene over lang tid. Dette er en fantasy serie som virkelig kan få nakkehårene til å reise seg.

Taylor avslutter serien med et oppgjør mellom engler og djevelen. For hva kjemper vi for, hva dreper vi for og hva sier framtiden. I "Guder og monstre", er handlingen lagt til det utenkelige marerittet. Der virkeligheten brutalitet preger sidene. Jael fører i denne boken, sin blodtørstige englehær inn i menneskenes verden. Karou og Akiva blir endelig gjenforent, ikke i kjærlighet, men i en allianse mellom kimærer og engler i kampen mot deres felles fiende. I krigen som følger kjemper, elsker, og dør mennesker, kimærer og engler i et episk teater som overskrider grensene for godt og ondt, rett og galt, venn og fiende.

Laini Taylor har skapt et intens, dystert og brutalt eventyr på tre bøker. Dette er fengende ungdomsromaner, som både sjokkerer og skremmer leserne. Forfatteren er realistisk i sine beskrivelser og skildringer. Handlinger fiktiv og ekstremt spennende. Det å følge Jael, Karou og Akiva gjennom tre bøker i kamp mellom engler, djevelen og demoner, er brutalt og sjokkerende.

Jeg har valgt å gi bok nummer tre i denne serien, terningkast 5! For en avslutning! Du kan virkelig glede deg til å lese denne serien!

Bakside informasjon om boken:

"Det mest utenkelige mareritt blir brutal virkelighet i det Jael fører sin blodtørstige englehær inn i menneskenes verden. Karou og Akiva blir endelig gjenforent – ikke i kjærlighet – men i en skjør allianse mellom kimærer og engler i kampen mot deres felles fiende. I krigen som følger kjemper, elsker, og dør mennesker, kimærer og engler i et episk teater som overskrider grensene for godt og ondt, rett og galt, venn og fiende."

Med litterær hilsen fra Boktimmy

Kilder:

Bazarforlag.no. (2015). Guder og Monstre. Lokalisert 22.01.2017 på Internett http://www.bazarforlag.no/tittel/guder-og-monstre/6813

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top