Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Fantasy/Spenning/Ungdomsroman

 

Forfatter: John Olav Oldertrøen

 

Dato: 31.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Isilds Vrede”, er en litterær reise som passer for folk i alle aldre. John Olav Oldertrøen har laget en velskrevet fantasy roman. En bok som byr på en blanding av folketro og norrøn mytologi. Oldertrøen har gitt oss en litterær godbit, som handler om kloden vår. Om mot og om vennskap. Dette er en såkalt Øko- fantasy, en spennende, skremmende og mystisk roman.

Leserne blir i denne boken, kjent med Trym og familien hans. De skal flytte fra alt det de kjenner for å overta bestemorens gård. Men hva er det som skjer med ham og hvorfor ser og hører han ting som ingen andre gjør. Det er mystiske ting som skjer med Trym.

På gården treffer han en merkelig og annerledes jente i skogen. Han skjønner at noe svært alvorlig er i ferd med å skje. Verden holder på å gå under! Det finnes bare én eneste måte å stoppe det på, men den oppgaven synes å være umulig.

John Olav, har skrevet en realistisk, interessant og fengende roman for folk i alle aldre. “Isilds Vrede”, er en spennende og skremmende ungdomsroman. Den handler om økosystemet og hvordan kloden vår endres på grunn av miljøet. Dette er en fantasy roman, som kan få nakkehårene til å reise seg. Jeg har ikke lest en mer sjokkerende, realistisk og skremmende fantasy roman på lenge. Oldertrøen, har skrevet en debutroman om Trym, en 12 år gammel gutt som føler at verden holder på å gå under. Dette er en drivende god bok. Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Trym og familien hans skal flytte fra alt det kjente for å overta bestemorens gård. Men hva er det som skjer med ham? Hvorfor ser og hører han ting som ingen andre gjør? På gården treffer Trym ei merkelig jente i skogen, og skjønner at noe svært alvorlig er i ferd med å skje: Verden holder på å gå under! Det finnes bare én eneste måte å stoppe det på, men den oppgaven synes umulig”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Isilds Vrede. Lokalisert 31.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top