Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Biografi

 

Forfatter: Natascha Kampusch

 

Dato: 30.01.2017

 

Sider: 208

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

“10 år i frihet”, er den sterke og gripende biografien om Natascha Kampusch. Den østeriske jenten som satt fanget i kjelleren til Wolfgang Prikopil i 3096 dager. Dette er en ærlig og sjokkerende biografi om Natascha. Leserne får et innblikk i tiden etter fangenskapet, hvordan fortiden har preget hverdagen hennes.

Natascha har tidligere utgitt boken “3096 dager”. En avhandling om det åtteårige fangenskapet. “10 år i frihet”, følger leserne henne ti år etter den østeriske Natascha Kampusch fangenskap.

Kampusch, rømte fra fangenskapet hos Wolfgang Prikopil. Dette er den skremmende, sjokkerende og spennende biografien og historien om hennes kamp for å overleve utenfor kjelleren hvor hun satt fanget.

Forfatteren forteller åpent om hverdagen etter å ha sittet fanget i 3096 dager. Hennes dager har vært preget av forventninger, skuffelser, ønsket om å gi andre styrke og følelsen av å bli misforstått av verden. Dette er en dyster, brutal og skremmende avhandling om hvordan et liv blir endret etter å ha blitt kidnappet og holdt brutalt fanget.

Jeg har valgt å gi denne biografen terningkast 4! En tårevåt, skremmende, gripende og brutal biografi om tiden etter flere år i fangenskap. Om en kvinne som ble verdenskjent etter å ha sluppet fri og rømt.

 

Bakside informasjon om boken:

“Det har nå gått ti år siden østeriske Natascha Kampusch rømte fra det åtteårige fangenskapet hos Wolfgang Prikopil. Dette er historien om hennes kamp for å overleve utenfor kjelleren hvor hun satt fanget i 3096 dager. Kampusch har gitt ofre for misbruk og kidnapping en stemme, og forteller om forventninger, skuffelser, ønsket om å gi andre styrke og følelsen av å bli misforstått av verden.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). 10 år i frihet. Lokalisert 30.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top