Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Biografi

 

Forfatter: Stian Thorbjørnsen

 

Dato: 18.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Stian Thorbjørnsen, er for mange kjent fra blant annet Paradise Hotell, Skal vi danse og MGP. I biografien “How to become a norsk superkjendis”, viser han en åpen og ærlig side av seg selv. Stian forteller sin oppskrift for å bli Superkjendis. Mellom to permer forteller han om sitt liv og hva det har inneholdt. Dette er et sterk, inspirerende, rørende, humoristisk, alvorlig, dramatisk og ærlig møte med den folkekjære reality stjernen.

Biografien handler om hvordan Stian ble stjerne over natta. I tillegg forteller han åpent om livet før kjendisstatusen. For det er en helt annen historie. Dette er en inspirerende og tankevekkende biografi. Stian åpner seg helt for fansen og forteller blant annet om sine tatoveringen og sin jobb.

Stian forteller om sitt møte med barnemorder, salget til platina ni ganger og hvordan han sjarmert bestemødre på parketten. Hvordan gikk Stian «Staysman» Thorbjørnsen fra å være «tullingen» som rølpet i bar overkropp, til å bli gutten alle liker? Her har du svaret!

Dette er på mange måter en oppskrift på å lykkes på veien mot å bli en superstjerne. Biografen er både rørende, spennende, sterk, dramatisk, alvorlig, humoristisk og informativ. Stian åpner seg på en inspirerende måte og forteller om sitt liv. Den er fengende fra første til siste side. En av de beste biografiene jeg har lest på lenge. Boken til Stian får terningkast 5 fra meg. En tankevekkende biografi!

 

Bakside informasjon om boken:

“De fleste tenker at Stian ble stjerne over natta. Og det er helt riktig. Men før det, skjedde det en hel del. Akkurat nok til å bli bok, faktisk. Han har kledd seg naken, hisset på seg anmeldere, tatt skrytetattoveringer og vært full på jobb. Men han har også sett en barnemorder i øynene, solgt til platina ni ganger, grått da alle trodde han lo, og sjarmert bestemødre på parketten. Hvordan gikk Stian «Staysman» Thorbjørnsen fra å være «tullingen» som rølpet i bar overkropp, til å bli gutten alle liker? Her har du svaret!”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Juritzen.no. (2016). How to become a norsk superkjendis. Lokalisert 18.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top