Varm og sterk roman!

Forlag: Bastion Forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Catherine Isaac

 

Dato: 07.01.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Her, nå, alltid” er en varm, sterk og tårevåt leseopplevelse fra Catherine Isaac. Bli med på en fengslende reise til Frankrike. En verdenssensasjon der elementer av kjærlighet og håp står sentralt. Dette er en gripende historie, som er vanskelig å legge fra seg når en først har startet å lese.

Leserne blir kjent med Jess. Hun legger ut på en ferie til idylliske Dordogne hvor ekskjæresten Adam. Han driver et gammelt og ærverdig herregårdshotell. Jess har to mål for reisen. Det å gjenforene Adam med deres felles sønn og forhåpentligvis tilgi mannen hun en gang elsket.

Ferien blir helt annerledes enn Jess hadde tenkt. Hun ser sider av Adam som er dypere enn den tilsynelatende bekymringsløse og ufornuftige mannen hun en gang kjente. Samtidig plages Jess av en hemmelighet ingen må få vite om. Kan dagene i Frankrike få henne til å virkelig leve livet, her og nå?

WOW for en sterk roman og for en vakker historie. En fortelling om drømmer og tilgivelse. Dette er en uforglemmelig lesefest, en sjelden litterært godbit. “Her, nå alltid” kan både framkalle tårer og latter. En fanatisk roman som gir deg som leser frysninger. Catherine Isaac er en historie som kan forlenge livet. Det er lenge siden jeg har lest en så god roman. Forfatteren byr på troverdige skildringer og tankevekkende beskrivelser. Det er neste som en til tider kan føle tilstedeværelse i Jess sitt liv og i Frankrikes gater. Gjør deg klar til en hjertevarm leseopplevelse, du aldri har lest maken til før.

 

Mitt terningkast av boken:

–6

 

Bakside informasjon om boken:

“Jess legger ut på ferie til idylliske Dordogne hvor ekskjæresten Adam driver et gammelt herregårdshotell. Med reisen har hun to mål: å gjenforene Adam med deres felles sønn og forhåpentligvis tilgi mannen hun en gang elsket. Men ferien blir annerledes enn Jess hadde tenkt. Hun ser sider av Adam som er dypere enn den tilsynelatende bekymringsløse og ufornuftige mannen hun en gang kjente. Samtidig plages Jess av en hemmelighet ingen må få vite om. Kan dagene i Frankrike få henne til å virkelig leve livet, her og nå?”

 

Med januar hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Bastion.no. (2017). Her, nå alltid. Lokalisert 07.01.2018 på Internett Her

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top