Forlag: Press forlag

 

Forfatter: Robert Seethaler

 

Dato: 17.07.2016

 

Sjanger: Roman

 

Sider: 130

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

16. August utgis et vakkert eventyr. Mellom to permer og 130 sider, blir du kjent med en rørende og vakker person ved navn Andreas.

Romanen heter “Et helt liv” og utspiller seg i en liten Østerriksk alpelandsby. Dette er en rørende, spennende og tårevåt roman. En fortelling om et liv, preget av hard barndom, et vanskelig voksenliv og flere tiår med krig, nød og ikke minst gode tider. “Et helt liv”, handler som nevnt om det vanskelige livet til Andreas Egger. Et liv preget av sorg og glede. Romanen tar oss med på en reise preget av sorgfulle og gledelige situasjoner. Du blir kjent med et liv og konsekvensene av å leve. Andreas følger du gjennom et mislykket og vanskelig liv, preget av glede og sorg. Der Egger blir forelsket, noe som lyser opp livet til Andreas.

Robert har skrevet en nydelig roman, en vakkert fortelling og en spennende tilværelse som menneske. Du blir kjent med en uskyldig mann. Gjennom de 130 sidene følger du hovedpersonen i godt og vondt. Det er vanskelig å legge fra seg romanen. I tillegg er det vanskelig å ikke bli rørt. Romanen er vakker, spennende og trist.

Gjennom romanen blir du fort kjent med Andreas. Dette er en person med mange ulike interesser og et liv beriket med glede og sorg. Denne boken er et mesterverk og en kan fort føle likheter med hovedpersonen. “Et helt liv”, har jeg valgt å gi terningkast 6! En vakker bok som sterkt kan anbefales. Så det er bare å glede seg til 16. August.

Boken er varm og vakker. Så sett av datoen: 16. August!!

 

Bakside informasjon om boken:

“Andreas Egger lever nesten hele sitt liv i en liten østerriksk alpelandsby. Han kom dit fire år gammel, plassert på gården til storbonden Hubert. Barndommen er hard, men han kjemper seg gjennom den? og halter seg inn i voksenlivet. Ettersom årene går, lever Egger sitt nøysomme og hardtarbeidende liv, tiår for tiår, gjennom krig, i nød og uår, men også i gode tider. Andreas følger med på landsbyens utvikling og modernitetens inntog, og han er med på å bygge en gondolbane, en av de første i Alpene. Med den kommer ikke bare strøm til dalen, men også Marie. Andreas er en mann av få ord, så når han forelsker seg i Marie, ber han ikke om hennes hånd ansikt til ansikt ? men han tenner lykter som lyser navnet hennes i snøen høyt oppe i fjellsiden.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Press forlag (2016). Et helt liv. Lokalisert 2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top