Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Nicholas Searle

 

Dato: 19.02.2017

 

Sider: 320

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmldelsen:

“Den gode løgnhals” er debutromanen av Nicholas Searle. Dette er en skremmende, spennende og sjokkerende kriminalroman. Denne romanen kan få nakkehårene til å reise seg. “Den gode løgnhals” handler om svindel, løgner og kjærlighet. Nicholas viser allerede i debutromanen, at han egner seg som forfatter.

Kriminalromanen handler om Roy. Han er en aldrende svindler som med hud og hår går inn for å sjarmere enken Betty. Det tar ikke lang tid før han har flyttet inn til henne, og Betty er bare glad for å ha noen å tilbringe sine gylne år med.

Etter hvert som Roy spinner edderkoppnettet sitt rundt Betty avdekkes fortiden deres gjennom tilbakeblikk. Parallelt utvikler forholdet deres seg, men kanskje ikke i retningen man venter.

Nicholas Searle viser sitt talent som forfatter med denne ekstremt spennende debuten. Skildringene og beskrivelsene er intense, dystre og brutale. “Den gode løgnhals” er en mesterlig roman. Jeg gleder meg virkelig til flere kommende bøker fra Searle og kan virkelig anbefale denne kriminalromanen. Forfatteren byr i denne boken på en realistisk og troverdig handling.

Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Roy er en aldrende svindler som med hud og hår går inn for å sjarmere enken Betty. Det tar ikke lang tid før han har flyttet inn til henne, og Betty er bare glad for å ha noen å tilbringe sine gylne år med. Etter hvert som Roy spinner edderkoppnettet sitt rundt Betty avdekkes fortiden deres gjennom tilbakeblikk. Parallelt utvikler forholdet deres seg, men kanskje ikke i retningen man venter”

 

Med spennende hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Den gode løgnhals. Lokalisert 19.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top