Forlag: Panta forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: C. L. Taylor

 

Dato: 16.12.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Løgnen”, er en intens leseopplevelse. Den er skremmende, spennende og mystisk. C. L. Taylor’s kriminalroman handler om Jane og tre bestevenninner som reiser til Nepal. De tar inn på et resort, skal hygge seg sammen og finne ro i sjelen. Men det viser seg at noe er fryktelig galt. Snart settes vennskapet på den største prøve. Dette er skremmende, realistisk, brutal og sjokkerende thriller.

Taylor’s roman handler som nevnt om Jane og hennes tre bestevenninner som reiser til Nepal. De tar inn på et resort, men noe går fryktelig galt. Vennskapet settes på prøve. Fem år senere har Jane lagt fortiden bak seg. Hun har begynt et nytt liv. Men så en dag ligger et brev i postkassen. I brevet står det: “Jeg vet du ikke heter Jane Hughes.” Det Jane har holdt skjult er sakte i ferd med å avdekkes. Noen der ute vet sannheten om hva som egentlig skjedde i Nepal. Og denne noen stopper ikke før Janes liv er ødelagt.

Dette er en sterk, mystisk og skremmende kriminalroman. Forfatteren tar oss med på en intens litterær reise. Dette er en thriller uten om det vanlige. Den byr på skremmende skildringer og brutale beskrivelser fra første til siste side. C. L. Taylor har skrevet om hvordan et vennskap kan settes på prøve og hva resultatet kan bli. Dette er Taylor’s første roman og “Løgneren”, er et mesterverk. Klart terningkast 5! Ekstremt spennende.

 

Bakside informasjon om boken:

“Jane og tre bestevenninner reiser til Nepal. De tar inn på et resort, skal hygge seg sammen og finne ro i sjelen. Men det viser seg at noe er fryktelig galt. Snart settes vennskapet på den største prøve. Fem år senere har Jane lagt fortiden bak seg. Hun har begynt et nytt liv. Men så en dag ligger et brev i postkassen. I brevet står det: “Jeg vet du ikke heter Jane Hughes.” Det Jane har holdt skjult er sakte i ferd med å avdekkes. Noen der ute vet sannheten om hva som egentlig skjedde i Nepal. Og denne noen stopper ikke før Janes liv er ødelagt.”

 

Med en spennende bokhilsen

 

Kilder:

Pantaforlag.no. (2016). Løgnen. Lokalisert 16.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top