Forlag: Gursli Berg

 

Sjanger: Roman/Kjærlighet

 

Forfatter: Colleen Hoover

 

Dato: 16.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Stygg kjærlighet”, er preget av mørk og dyster kjærlighet. Colleen Hoover har skrevet en roman om Tate Collins, som møter flygeren Miles Archer. Dette er en rørende, realistisk og sterk roman.

Colleen’s bok handler som nevnt om Tate Collins, som møter flygeren Miles Archer. Hun vet at det ikke er kjærlighet ved første blikk. De vil ikke engang gå så langt som å anse seg som venner. Det eneste Tate og Miles har felles, er at de uten tvil begjærer hverandre sterkt. Og når dette blir klart for dem, innser de at de har de perfekte rammer rundt forholdet. Han vil ikke ha kjærlighet, hun har ikke tid til kjærlighet, så da står bare sexen igjen. Avtalen ville fungert perfekt, hvis Tate bare klarte å holde de to reglene Miles har satt opp.

Dette er en litterær godbit. Leserne får være med inn i de intime stundene mellom Miles og Tate. Den er vakker, rørende, sterk og tankevekkende. Jeg har valgt å gi “Stygg kjærlighet”, terningkast 5! For en leseopplevelse. Et mesterverk av en roman. Praktfull fra første til siste side. Forfatteren imponerer med sine sterke, brutale og realistiske beskrivelser og skildringer.

 

Bakside informasjon om boken:

“Da Tate Collins møter flygeren Miles Archer, vet hun at det ikke er kjærlighet ved første blikk. De vil ikke engang gå så langt som å anse seg som venner. Det eneste Tate og Miles har felles, er at de uten tvil begjærer hverandre sterkt. Og når dette blir klart for dem, innser de at de har de perfekte rammer rundt forholdet. Han vil ikke ha kjærlighet, hun har ikke tid til kjærlighet, så da står bare sexen igjen. Avtalen ville fungert perfekt, hvis Tate bare klarte å holde de to reglene Miles har satt opp.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Gursliberg.no. (2016). Stygg kjærlighet. Lokalisert 16.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

2 thoughts on “En roman om kjærlighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top