Forlag: Gursli Berg

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Colleen Hoover

 

Dato: 16.12.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“En vakker dag”, er en vakker og sterk roman om vennskap, lidenskap, svik og kjærlighet. Colleen Hoover tar oss leserne med inn i Sydneys kaotiske verden. Dette er en tankevekkende og fengende roman.

Hoover’s bok handler om livet til den tjueto år gamle Sydney, som faller i grus den dagen hun oppdager at kjæresten er utro med hennes beste venninne. I ren desperasjon flytter hun inn på det ledige rommet i leiligheten til Ridge, den kjekke gitaristen i blokka midt imot. Sydney og Ridge har lenge kommunisert via tekstmeldinger, men Sydney innser snart at Ridge ikke har fortalt den hele og fulle sannheten om seg selv. De prøver å kjempe imot, men alle hindringene til tross så trenger de hverandre, på mer enn én måte.

Colleen Hoover har skrevet en mesterverk av en roman. En litterær godbit og en klassisk kjærlighetsroman. Den er rørende, tankevekkende og sterk. En roman som virkelig kan anbefales. Colleen får terningkast 5! Dette er et kunstverk av en roman. En bok du virkelig bør lese i høstmørket.

Forfatteren har med denne romanen, samarbeidet med musikeren Griffin Peterson for å lage et originalt soundtrack til denne romanen. Originalmusikken til Maybe Someday ligger på YouTube.

 

Bakside informasjon om boken:

“Livet til tjueto år gamle Sydney faller i grus den dagen hun oppdager at kjæresten er utro med hennes beste venninne. I ren desperasjon flytter hun inn på det ledige rommet i leiligheten til Ridge, den kjekke gitaristen i blokka midt imot. Sydney og Ridge har lenge kommunisert via tekstmeldinger, men Sydney innser snart at Ridge ikke har fortalt den hele og fulle sannheten om seg selv. De prøver å kjempe imot, men alle hindringene til tross så trenger de hverandre, på mer enn én måte”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Gursliberg.no. (2015). En vakker dag. Lokalisert 16.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

2 thoughts on “En vakker roman

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top