Forlag: Bastion

 

Sjanger: Roman/Romantikk

 

Forfatter: Santa Montefiore

 

Dato: 15.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Valentinas siste reise”, er en sjokkerende, romantisk og alvorlig roman om et utilgivelig bedrag. Den tar oss fra et 60-tallets liv i London, til den vakre italienske Amalfikysten. Santa Montefiore har skrevet en dyster, sterk, realistisk og rørende roman.

Boken handler om en romanse, som ender i bedrageri. Den inneholder en dose med spenning og kjærlighet. Skildringene og beskrivelsene er dype og sterke. Du som leser kan til tider føle tilstedeværelse

“Valentinas siste reise”, er en roman du virkelig bør lese. Den er realistisk, spennende, sjokkerende og vakker. Montefiore har skrevet en litterær reise du virkelig bør oppleve. En godbit av en roman.

Montefiore’s nye roman får terningkast 5 av meg!

 

Bakside informasjon om boken:

“Valentinas siste reise tar oss fra 60-tallets spenstige liv i London og til den vakre italienske Amalfikysten. En episk romanse med en dose spenning og mystikk!”

 

Med romantisk bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Bastion.no. (2016). Valentinas siste reise. Lokalisert 15.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top