Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Espen Villseth

 

Sider: 343

 

Dato: 16.03.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Espen Villseth har laget en velskreven roman der ensomhet er hoved tematikken. “Aprikosblomsten” er en tankevekkende kjærlighetsroman, om å ta tunge valg. Villseth’s roman tar leserne med på jakten etter å finne sin plass i tilværelsen. Dette er en sterk, dramatisk og solid bok.

Leserne blir i denne romanen kjent med Bård Pedersen. Han har den siste tiden strevd med å komme seg videre i livet etter bruddet med kjæresten. Kameratene krever at han må komme seg vekk. Dermed legger han turen til Patong. Håpet er å finne seg en ny dame.

Turen tar han med til en restaurant, der han møter May. Hun får ham til å se livet på en ny måte. May lærer han å kjenne livet.

I “Aprikosblomsten” blir leserne kjent med Bård Pedersen. Han sliter med en syk mor og upålitelige venner, vonde drømmer og sorgen etter å ha tapt sin forrige kjærlighet. Dette er et litterært mesterverk der kjærlighet og ensomhet spiller en stor rolle.

 

Min konklusjon:

“Aprikosblomsten” er Espen’s debutroman. Dette er en dramatisk, rørende, tankevekkende og romantisk roman. Leserne blir kjent med det å ta tunge valg i livet. Espen har skrevet en roman om å finne plass i hverdagens tilværelse. Dette er en realistisk og troverdig roman. En litterær godbit.

Bård Pedersen som er hovedpersonen i denne vakre romanen, sliter med en syk mor og upålitelige venner. Han har vonde drømmer og sorgen etter å ha tapt sin forrige kjærlighet.

Dette er virkelig en roman som kan anbefales og de fleste vil kjenne seg igjen i Bård’s livssituasjon. Espen beskriver og skildrer handlingen på en profesjonell, realistisk, rørende, dyp og dyster måte.

Jeg er virkelig imponert. Gleder meg til flere romaner fra denne forfatteren.

 

Mitt terningkast til boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Bård Pedersen har den siste tiden strevd med å komme seg videre i livet etter bruddet med kjæresten, men kameratene hans krever at han må komme seg vekk. Han legger derfor turen til Patong i håpet om å finne seg ei ny dame. På en restaurant møter han May, kvinnen som får ham til å se livet på en ny måte. Dette er en kjærlighetsroman om en som tar noen tunge valg og streber etter å finne sin plass i tilværelsen. Han sliter med en syk mor og upålitelige venner, vonde drømmer og sorgen etter å ha tapt sin forrige kjærlighet.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Espen Villseth. (2017). Aprikosblomsten. LIV forlag. 343 sider.

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top