Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfattere: Johnny Brenna og Sigbjørn Mostue

 

Sider: 352

 

Dato: 17.03.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Operasjon Hades” er Mostue og Brenna’s fjerde kriminalroman om politispaneren Axel Th. Munthe og Tobben. Hovedpersonene i romanen holder til ved oslopolitiets avdeling for spesielle operasjoner. Dette er en skremmende realistisk thriller og byr på hårreisende vold gjennom et 352 siders langt mesterverk.

Dette duoens beste kriminalroman til nå. En alvorlig og dramatisk thriller. “Operasjon Hades” inneholder dramatiske og sjokkerende beskrivelser og skildringer.

Leserne blir med politispaner Axel Th. Munthes og kollega Tobben på et nytt spennende eventyr. De blir i denne romanen brutalt angrepet. Noen ungdommer fra en ny, militant dyrevernsorganisasjon blir funnet bestialsk maltraktert.

Det viser seg at man står overfor en internasjonal kriminell organisasjon fullstendig uten skrupler, som med sin brutale framferd vil vise at de ikke skyr noen midler for å nå sitt mål. Lykkes de, vil landet aldri bli det samme.

Mostue og Brenna har laget en roman som byr på intens og solid spenning. Forfatterne byr på ellevill handling og et nytt hårreisende eventyr med politispaner Axel Th. Munthes og kollega Tobben.

 

Min konklusjon:

Johnny Brenna og Sigbjørn Mostue har etter min mening skrevet sin beste thriller til nå. Den er vanskelig å legge fra seg og er en litterær godbit som virkelig kan anbefales.

Forfatternes beskrivelser får nakkehårene til å reise seg. Den er både dyster og dramatisk på en å samme tid. “Operasjon Hades” er et realistisk mesterverk. Denne romanen holder spenningen oppe fra første til siste side. Igjen imponerer forfatterduoen. Jeg gleder meg til flere fremtidige kriminalromaner fra Brenna og Mostue. Dette er en duo som virkelig har talent som kriminalforfattere.

 

Mitt terningkast for boken:

–6

 

Bakside informasjon om boken:

“Familien til politispaner Axel Th. Munthes kollega Tobben, blir angrepet. Noen ungdommer fra en ny, militant dyrevernsorganisasjon blir funnet bestialsk maltraktert. Det viser seg at man står overfor en internasjonal kriminell organisasjon fullstendig uten skrupler, som med sin brutale framferd vil vise at de ikke skyr noen midler for å nå sitt mål. Lykkes de, vil landet aldri bli det samme.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Operasjon Hades. Lokalisert 17.03.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top