Forlag: Bastion

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Jojo Moyes

 

Dato: 15.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Paris for én”, er en ny aktuell roman fra kvinnen som har skrevet “Et helt halvt år”. Forfatteren forteller igjen en sterk, vakker, rørende og tankevekkende fortelling. Dette er en kort, men viktig historie. Alt samlet mellom to permer.

Jojo Moyes, forteller om Nell som er 26 år gammel. Hun har aldri vært i Paris og har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før. Nell er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle.

Alene i Paris, møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv.

“Paris for én”, er en rørende, dramatisk, romantisk og alvorlig roman. Jojo Moyes nye roman handler om å finne svar og om kjærlighet. Dette er en spennende, sterk og alvorlig historie fortalt mellom to permer. Den er kort, men en litterær godbit som bør oppleves. Terningkast 5! Gled dere til enda en litterær reise inn i kjærlighet og sterke følelser.

 

Bakside informasjon om boken:

“Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle. Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?”

 

Med en romantisk bokhilsen

 

Kilder:

Bastion.no. (2016). Paris for én. Lokalisert 15.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top