Forlag: Samlaget

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Anna Gavalda

 

Dato: 17.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Anna Gavalda har skrevet en vakker, sjarmerende og fengende roman om Mathilde, Yann og Billie. “Livet, til det betre”, tar for seg tre historier om tre unge menneske som leter etter noe mer i livet. Romanen tar for seg livet, kjærligheten og tapre unge menneske. Dette er en sterk, tankevekkende og dramatisk bok.

Forfatteren har som nevnt skrevet en roman om Mathilde, Yann og Billie. De har alle hver sin historie. Leserne følger gjennom romanen, tre unge mennesker som leter etter noe mer.

Mathilde har kuttet ut kunsthistorie studiet sitt for en jobb hun ikke liker. Yann jobber som selger, men drømmer om noe helt annet. Billie som vokste opp i et hjem uten kjærlighet, oppdager en dag noe negativt om vennskapet. Alle er bestemte og tapre og vil heller satse og risikere å feile enn å leve middelmåtige liv.

Dette er en sjarmerende, sterk, sjokkerende, skremmende og dyster roman. Anna Gavalda har skrevet en ekstremt god roman. Et mesterverk fra første til siste side. Skildringene av sårbare menneske er noe som er forfatterens talent. Boken er hjertevarmende og humoristisk. Anna Gavalda er en fransk forfatter, som skriver enormt bra.

“Livet, til det betre”, har jeg valgt å gi terningkast 5! Anna imponerer igjen med sine beskrivelser og skildringer. Dette er et kunstverk av en roman.

 

Bakside informasjon om boken:

“Mathilde. Yann. Billie. Tre historier. Tre unge menneske som leiter etter noko meir. Mathilde har kutta ut kunsthistoriestudia for ein jobb ho ikkje liker, Yann jobbar som seljar, men drøymer om noko heilt anna, og Billie som veks opp i ein heim utan kjærleik, oppdagar ein dag at vennskap finst. Alle er dei bestemte og tapre og vil heller satse og risikere å feile enn å leve middelmåtige liv”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Samlaget.no. (2016). Livet, til det betre. Lokalisert 17.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top