Forlag: Samlaget

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Rune Timberlid

 

Dato: 17.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Rune Timberlid har skrevet en spennende, dramatisk og sjokkerende kriminalroman. Den tar oss med til Vestkapp. “Sanct Svithuns Gåte”, er en knallsterk roman. Timberlid har igjen skrevet en solid kriminalroman.

Boken handler om et meningsløst oppdrag, det er å dykke ned til det gamle hurtigruteskipet Sanct Svithun som ble bombet utenfor Ervika i 1943. Under et dykk finner Randen en død mann i sjøen ved en sandstrand nær Vestkapp.

Samtidig forsvinner en kvinne og gamle gullmynter dykker opp. Rolf Randen er igjen i sentrum av et storslagent drama som skjer ved Stalins Gulag-leirer, andre verdskrig og den spanske armada og bak ligger den mektige naturen i Selje og spiller med.

Timberlid har skrevet en historisk, politisk, spennende og skremmende roman. “Sanct Svithuns Gåte”, tar oss med til andre verdenskrig, samtidig som den tar oss med til nåtid. Dette er en dramatisk og skremmende roman. Jeg har valgt å gi denne romanen terningkast 5! Imponerende kriminalroman. Spennende fra første til siste side.

 

Bakside informasjon om boken:

“Eit meiningslaust oppdrag, tenkjer han og vil heller dykke ned til det gamle hurtigruteskipet Sanct Svithun som blei bomba utanfor Ervika i 1943. Under eit dykk finn Randen ein død mann i sjøen ved ei sandstrand nær Vestkapp. Samstundes forsvinn ei kvinne og gamle gullmyntar dukkar opp. Rolf Randen er igjen i sentrum av eit storslagent drama som har forgreiningar til Stalins Gulag-leirar, andre verdskrig og den spanske armada ? og bak ligg den mektige naturen i Selje og spelar med.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Samlaget.no. (2012). Sanct Svithuns gåte. Lokalisert 17.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top