Forlag: Gyldendal

 

Sjanger: Biografi/Politikk/Historie

 

Forfatter: Michael D’antonio

 

Dato: 09.01.2017

 

Sider: 416

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Sannheten om Trump”, er en kunnskapsrik og velskrevet biografi om Donald Trump. Michael d’Antonio har skrevet en omfattende og underholdende bok om Trump. Forfatteren gir en unik, fengende og innsiktsfull beretning om livet og karrieren til USAs mest omtalte mann.

Donald Trump ble valgt til president i USA, høsten 2016. Her får vi svaret på hvem den styrtrike forretningsmannen er. Forfatteren tar oss tett innpå Trumps liv og virke. En mann som ble verdens mektigste statsleder.

Forfatter Michael D’Antonio har gjort et omfattende arbeid med denne boken. “Sannheten om Trump”, inneholder intervjuer både med Trump og hans nærmeste familie. Her får vi oversikt over hans liv og virke gjennom flere år.

Vi følger i denne boken, Trumps liv fra starten av karrieren som forretningsmann med et stormende kjærlighetsliv, via en stadig økende formue til den ultimate kampen: posisjonen som USAs ubestridte leder.

D’Antonio tar for seg alle Trumps suksesser og fiaskoer, skandaler og triumfer og ikke minst den ustoppelige jakten på penger og makt som har gjort Trump til den han er i dag. Som d’Antonio viser, har Trump aldri gått den vanlig veien for å oppnå suksess. Trumps logikk går ut på at han selv er et unikt og suverent menneske som fortjener plassen i sentrum — appetitten på penger, oppmerksomhet og makt er i praksis umettelig.

Dette er en grundig framstilling om Donald Trump. Forfatteren har laget en velskrevet og underholdende biografi om Trump. “Sannheten om Trump”, tar oss tett inn på en av USA’s rikeste forretningsmenn. Dette er en grundig fremstilling om mannen som ble valgt som president i 2016. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4!

 

Bakside informasjon om boken:

“Mot alle odds og spådommer har Donald Trump blitt valgt til president i USA. Hvem er egentlig denne styrtrike og kontroversielle forretningsmannen som nå skal bli verdens mektigste statsleder? Forfatter Michael D’Antonio har intervjuet både Trump og hans nærmeste familie, foruten forretningsforbindelser og et stort antall venner og fiender. Vi følger Trump fra starten av karrieren som forretningsmann med et stormende kjærlighetsliv, via en stadig økende formue til den ultimate kampen: posisjonen som USAs ubestridte leder.

D’Antonio tar for seg alle Trumps suksesser og fiaskoer, skandaler og triumfer og ikke minst den ustoppelige jakten på penger og makt som har gjort Trump til den han er i dag. Som d’Antonio viser, har Trump aldri gått den vanlig veien for å oppnå suksess. Trumps logikk går ut på at han selv er et unikt og suverent menneske som fortjener plassen i sentrum — appetitten på penger, oppmerksomhet og makt er i praksis umettelig.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Gyldendal.no. (2016). Sannheten om Trump. Lokalisert 09.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top