Bli kjent med Norges kjæreste forfattere i denne vakre intervju boken!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Biografi/Intervjuer

Forfatter: Hallgeir Opedal (Pluss mange flere)

Sider: 512

Kilde: Innbundet

I "Bokpod", blir vi kjent med flere av Norges mest folkekjære forfattere. Her kommer det blant annet fram hemmeligheter, historier og tanker fra forfatterne. Vi blir personlig kjent med dem, gjennom denne kunnskapsrike og humoristiske boken. Virkelig å anbefale.

I denne boken kommer du nærmere inn på forfatternes personlige liv. Vi blir bedre kjent med blant annet Roy Jacobsen, Tom Egeland, Jo Nesbø og mange flere. Boken gir et varmt bilde av forfatterne og deres historier legges fram. Hallgeir Opedal har skrevet en fantastisk bok fullstappet med intervjuer av dyktige forfattere innen alt av sjangere.

Boken "Bokpod", er en samling av samtaler fra podcasting med samme navn. Programmet som både var underholdende, kunnskapsrik og interessant. Nå kan du endelig få oppleve flere av intervjuene på sort og hvit.

Før alle intervjuer, introduseres forfatterne. Vi får da kunnskap om forfatterskapet og en biografi som forteller om forfatterens opprinnelse, liv og fortid.

Denne kunnskapsrike og personlige boken har jeg valgt å gi terningkast 5! Interessant og kunnskapsrik. En prakt bok og en litterær skattekiste. Anbefales!

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Bokpod. Lokalisert 11.11.2016 på Internett https://www.cappelendamm.no/_dokumentar/biografier/bokpod-9788202519261

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top