Forlag: Lydbokforlaget (Gyldendal forlag)

 

Sjanger: Biografi

 

Forfatter: Jens Stoltenberg

 

Dato: 26.10.2016

 

Spilletid: 20 timer

 

Innleser: Finn Schau

 

Kilde: Lydfil

 

Selve anmeldelsen:

Bli bedre kjent med hele Norges og verdens Jens Stoltenberg!

Dette er en ærlig, sterk og kunnskapsrik biografi om Jens Stoltenberg, skrevet av ham selv personlig.

I denne boken blir du kjent med en varm og åpenhjertig NATO- general og tidligere Statsminister.

Boken tar oss tilbake til 2000 da Jens Stoltenberg ble den yngste Statsministeren gjennom tidene.

Vi følger Jens liv og hans vei mot toppen av politikken. Vi blir kjent med et liv, en stå på vilje, hardt arbeid, politisk strid, politikken, et Norge i arbeidspartiet hender og politikere som styrer Norge.

Vi blir kjent med Stoltenberg familie, en politikers sorg og glede og ikke minst hvordan livserfaringene har preget hans posisjon i politikken. Dette er et stykke norsk historien. En bauta innen biografier

Dette er en viktig bok og en blir gjennom 20 timer bedre kjent med en politiker med makt og sterk vilje.

Jeg har valgt å gi denne varme biografen terningkast 6! En blir bedre kjent med en åpen, ærlig, hyggelig, morsom, alvorlig og sterk politikker som har vokst seg fram som NATO sjef. Dette er virkelig en bok å anbefale!

 

Bakside informasjon om boken:

“En marsdag i 2000 blir Jens Stoltenberg Norges yngste statsminister gjennom tidene. Den forsiktige gutten som lærte å lese som fjerdeklassing, er blitt landets mektigste mann, til tross for at han tidlig bestemte seg for ikke å bli politiker. I nærmere ti år styrer Stoltenberg nasjonen gjennom avgjørende hendelser i vår moderne historie.

Vi følger Stoltenbergs vei til topps i politikken – fra ungdomstid da festene kom tett, til fortrolige samtaler med Vladimir Putin og Barack Obama. Vi blir med bak kulissene og møter menneskene som former politikken. Maktkamp i Arbeiderpartiet, dannelsen av den rødgrønne regjeringen og 22. juli 2011 vies sentral plass, og Stoltenberg forteller åpenhjertig hvordan det er å styre et land.

Her er politisk strid og hardt arbeid, men også varme og latter. Stoltenberg har et skarpt blikk for det komiske i en hektisk statsministerhverdag og legger ikke skjul på egne tabber. Vi møter familien i glede og sorg, og Jens tar et gripende farvel med lillesøster Nini.

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Lydbokforlaget.no. (2016). Min historie. Lokalisert 27.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top