Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: M. J. Arlidge

 

Dato: 28.10,2016

 

Sider: 398

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

M. J. Arlidge er tilbake. “Bro, bro brille” er oppfølgeren til “Elle Melle”. Dette er en intens, spennende og brutal kriminalroman. En litterær reise du sjelden har sett maken til!

Igjen blir vi, leserne med etterforsker Helen Grace på nye eventyr.

Boken starter med at liket til en middelaldrende familiemann funnet i Southamptons prostitusjonsstrøk. Etterhvert begynner en annen mann og lide samme brutale skjebne. En intens handling utspiller seg gjennom de 389 sidene. Spenningen holdes oppe fra første til siste side.

Etterforsker Helen Grace begynner etterhvert å se et mønster som er i ferd med å danne seg. Et brutalt, sjokkerende og urettferdig mønster som står bak de mest brutale drapene. Alt bygges på voldsomt hat.

Gjennom 398 sider blir vi dratt med på sterke litterære scener og en handling som både er sjokkerende, dypt brutale og spontant vold. Dette er virkelig en bok å anbefale.

Bok nummer 1, “Elle Melle” var sterk og en solid start på en ny serie, men nummer to, “Bro, Bro Brille”, er en mer brutal og spennende bok.

Denne boken har jeg valgt å gi terningkast 5!

Gleder meg til fremtidige Arlidge romaner. For forfatteren kan skrive!

 

Bakside informasjon om boken:

“Liket av en middelaldrende familiemann blir funnet i Southamptons prostitusjonsstrøk. Snart lider en annen mann samme brutale skjebne. Etterforsker Helen Grace ser at et mønster er i ferd med å danne seg. Og hun kan kjenne at bak drapene ligger et voldsomt hat. Media kaster seg over saken og kaller morderen den omvendte Jack the Ripper – en person som hevner seg på mannlige horekunder. For Helen Grace dreier det seg om å sette alle ressurser inn for å stoppe en seriemorder med en usedvanlig gjennomføringsvilje.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2015). Bro, bro brille. Lokalisert 29.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top