Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Anne Holt

 

Dato: 28.10.2016

 

Sider: 380

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Anne Holt er tilbake, sprekere enn noen gang.

“I støv og aske”, er spennende, reelt og sterk. Etter min mening er dette Holts beste til nå. Gjennom 380 sider blir vi tatt med på en litterær reise.

Igjen tar Holt oss med inn i et Hanne Wilhelmsen eventyr som både er samfunnsaktuell og intens.

Romanen tar oss med til 2001, der deg omkommer en tre år gamle jente, Dina. Hun dør dramatisk i en tragisk bilulykke. En tid senere dør Dinas mor under mystiske omstendigheter, og faren Jonas blir dømt for å ha drept henne.

Boken tar oss med tilbake til 2016, saken ligger på Hannes bord og vi, leserne tas med på oppdraget for å løse saken. Hanne mener at Jonas er uskyld og nye spor legges fram. Hva kan ha skjedd tilbake 15 år.

Dette er en meget imponerende spenningsroman. Den er sterk og brutal. I tillegg holder den spenningen oppe fra første til siste side. Meget imponerende.

WOW for en leseopplevelse, denne bør du få med deg i høst. Enten den ligger på nattbordet, på kjøkkenbenken eller under juletreet. Bedre kriminalromaner skal du lete lenge etter.

Anne Holts nye roman, velger jeg å gi terningkast 6!

 

Bakside informasjon om boken:

“I 2001 omkommer tre år gamle Dina i en tragisk bilulykke. En tid senere dør Dinas mor under mystiske omstendigheter, og faren Jonas blir dømt for å ha drept henne.

I 2016 får Henrik Holme den gamle saken på bordet, og han forsøker å overbevise sin mentor Hanne Wilhelmsen om at Jonas muligens ble uskyldig dømt. Holme og Wilhelmsen oppdager at saken kan ha forbindelse med en eksentrisk bloggers selvmord og med kidnappingen av barnebarnet til en nyslått Eurojackpot-millionær. Nå kommer Hanne Wilhelmsen for alvor på banen.

Anne Holt (født i 1958) er en av Skandinavias mestselgende forfattere. Over åtte millioner bøker er solgt på verdensbasis. Hun har vunnet Bokhandlerprisen, Rivertonprisen og vært nominert til flere internasjonale priser, blant annet The Edgar Award.”

 

Med en spennende hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). I støv og akse. Lokalisert 29.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top