Forlag: Kolon Forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Bjørn Bottolvs

 

Dato: 04.11.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“IS”, er Bjørns andre bok etter debuten i 1999. Dette er den andre boken om førstebetjent Jo Kaasa.

Bjørn har skrevet en kriminalroman som byr på spenning, politikk og en sterk handling. “IS”, handler om en kunstmaler, en klassekamerat av Kaasa, en forsvinning rett før utstillingsåpning, et lik i Sognsvann og en person truer med å kidnappe Jo Kaasas sønn.

Kriminalromanen “IS”, handler om saker som hoper seg opp for etterforskerne på Majorstua, men sakene ser ut til å ha kryssende spor.

Jeg er imponert over Bjørns forfatterskap, men dette er en av de eldre bøkene hans. Boken ble utgitt i 2002/03. Den kan kjøpes på www.kolonforlag.no og er virkelig en kriminalroman å anbefale.

Vi blir i denne romanen bedre kjent med Kaasa, som er førstebetjent. “IS”, tar oss enda en gang med på nye eventyr. I tillegg blir vi enda bedre kjent med Jo Kaasa.

Bjørns bok tar opp samfunnsproblemer og viktige spørsmål. Forfatterne holder spenningen oppe fra første til siste side. Bjørn har skrevet en bok med brutale og intens beskrivelser.

“IS”, passer for de fleste og Bjørn formulerer og beskriver handlingen og situasjonen gjennom romanen på en profesjonell måte.

Bjørns bok er velformulert, sterk og kunnskapsrik. “IS”, har jeg valgt å gi terningkast 5! Imponerende kriminalroman!

 

Bakside informasjon om boken:

“En kunstmaler, en klassekamerat av Kaasa, er forsvunnet rett før utstillingsåpning, et lik blir funnet ille tilredt i Sognsvann og en person truer med å kidnappe Jo Kaasas sønn. Sakene hoper seg opp for etterforskerne på Majorstua, men sakene ser ut til å ha kryssende spor”

 

Med hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Kolonforlag.no. (2002). IS. Lokalisert 05.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top