Forlag: Lyst forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Gry K. Karlson

 

Dato: 10.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“En liter blod”, er en ekstremt spennende og brutal kriminalroman. Gry K. Kalson har laget en velskrevet roman som handler om Jørgen Syvertsen’s forelsker i den vakre, men svært farlige Khazeema. Dette er en dyster, sjokkerende og intens historie om farlig kjærlighet.

Gry’s roman tar oss med på en litterær reise. Den handler om Jørgen Syvertsen’s forelskelse i den vakre, men svært farlige Khazeema.

Det skal vise seg at den lyshårede skjønnheten slettes ikke er en vanlig kvinne. Jørgens forelskelse er imidlertid sterkere enn frykten og selv det kan koste ham livet, er han villig til å gjøre alt for å vinne hennes gunst. På sin reise etter Khazeema, blir Jørgen kjent med finurlige karakterer. Noen er gode hjelpere, andre er med på å trekke ham inn i livsfarlige situasjoner. Jørgen får skylden for ugjerningene som hans nye bekjentskap står bak og havner på flukt for loven.

“En liter blod”, er en prakt roman av de sjeldne. Den tar leserne med på en dyster, mystisk og skremmende reise. Gry K. Kalson har laget en velskrevet og intens kriminalroman. Den er fantasy preget og kan få nakkehårene til å reise seg. Forfatteren byr på brutale og spennende beskrivelser og skildringer. Jeg har valgt å gi denne romanen terningkast 5! En av de bedre kriminalromanene jeg har lest. Dette er en bok du virkelig kan glede deg til å lese. Et litterær mesterverk!

 

Bakside informasjon om boken:

“Jørgen Syvertsen forelsker seg i den vakre, men svært farlige Khazeema. Det skal vise seg at den lyshårede skjønnheten slettes ikke er en vanlig kvinne. Jørgens forelskelse er imidlertid sterkere enn frykten og selv det kan koste ham livet, er han villig til å gjøre alt for å vinne hennes gunst. På sin reise etter Khazeema, blir Jørgen kjent med finurlige karakterer. Noen er gode hjelpere, andre er med på å trekke ham inn i livsfarlige situasjoner. Jørgen får skylden for ugjerningene som hans nye bekjentskap står bak og havner på flukt for loven.”

 

Med litterær bokhilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). En liter blod. Lokalisert 11.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top