Forlag: Vendetta forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: John Connolly

 

Dato: 04.11.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

John Connolly, står bak serien om privatdetektiv Charlie “Bird” Parker. “Den hvite veien”, er den fjerde boken i serien. En mørk, dyster og sterk litterær godbit. Romanen byr på spennende, dramatiske og brutale beskrivelser. John Connolly har skrevet sin beste spenningsroman til nå. “Den hvite veien”, er en av de beste kriminalromanene jeg har lest på lenge. Spenningen er høy og handlingen sterk og brutal. Imponerende bok av Connolly!

Romanen handler om en ung, svart mann som risikerer dødsstraff for drapet og voldtekten av Marianne Larousse, datteren til en av de rikeste mennene i staten.

Alene og forhåndsdømt blir det opp til Charlie Parker å bevise hans uskyld, men det viser seg at drapssaken har dype røtter i fortidens udåder og noen ønsker både fortiden og Parker begravet.

Boken er brutal, dyp og dyster reise inn i USA, både fortid, nåtid og fremtiden. Dette er roman som byr på sjokkerende handling og situasjoner som er nok så reelt og aktuelt. Dette er virkelig en bok jeg vil anbefale. En litterær reise du sjelden har opplevd.

“Den hvite veien”, har jeg valgt å gi terningkast 5! John har skrevet en roman, som både er politisk, underholdende og spennende. Dette er en bok som bry på spenning, brutalitet og en sjokkerende handling. Aldri har jeg lest en bedre skildret roman. Meget imponert. Gleder meg til flere bøker av denne forfatteren.

 

Bakside informasjon om boken:

“En ung, svart mann risikerer dødsstraff for drapet og voldtekten av Marianne Larousse, datteren til en av de rikeste mennene i staten. Alene og forhåndsdømt blir det opp til Charlie Parker å bevise hans uskyld, men det viser seg at drapssaken har dype røtter i fortidens udåder og noen ønsker både fortiden og Parker begravet.”

 

Med spennende hilsen

Kilder:

Vendettaforlag.no. (2014). Den hvite veien. Lokalisert 04.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top