En brilliant og uforglemmelig leseopplevelse!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Thriller

 

Forfatter: Chevy Stevens

 

Sider: 400

 

Dato: 25.05.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Du slipper aldri unna” er en nervepirrende, engasjerende og uforglemmelig leseopplevelse. Chevy Stevens har laget en velskreven psykologisk thriller som virkelig får nakkehårene til å reise seg hos deg som leser. Språket er eksepsjonelt, handlingen er velstrukturert og boken er ekstremt godt skrevet. Jeg er meget imponert over Stevens måte å ordlegge seg på. “Du slipper aldri unna” er en spektakulær og imponerende thriller. Plottet er like genialt som det er spennende. Du vil ikke miste et eneste litterært øyeblikk av denne boken.

Handlingen spinner rundt Lindsey Nash. Huk flyktet for elleve år siden med sin unge datter. De levde under voldelig forhold. Hennes tidligere mann endte i fengsel og Lindsey startet et nytt liv. Nå er Lindsey eldre, klokere og tror at hun har kuttet alle bånd til fortiden. Men da Andrew blir løslatt fra fengsel, begynner rare ting å skje. Lindseys nye kjæreste blir truet, hennes hjem invadert og datteren hennes forfulgt. Hennes tidligere mann nekter all kjennskap til dette, men Lindsey er overbevist om at han er ansvarlig. Fordi, tross alt, hvem andre kan det være.

“Du slipper aldri unna” er en psykologisk thriller der miljøbeskrivelsene og persongalleriet fører leserne inn i et mørkt landskap. Chevy Stevens har skrevet en realistisk thriller som bærer preg at troverdige hendelser. Forfatteren har skrevet en intens, brutal og gripende thriller som virkelig kan anbefales. Når en først har begynt å lese, er det vanskelig å legge fra seg dette mesterverket av en thriller. Jeg ser virkelig fram til lese flere kommende thrillere fra Stevens. Dette er en dyktig forfatter som virkelig kan skrive oppslukende og underholdende spenning.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“For elleve år siden flyktet Lindsey Nash med sin unge datter, fra et voldelig forhold. Hennes tidligere mann endte i fengsel og Lindsey startet et nytt liv. Nå er Lindsey eldre, klokere og tror at hun har kuttet alle bånd til fortiden. Men da Andrew blir løslatt fra fengsel, begynner rare ting å skje. Lindseys nye kjæreste blir truet, hennes hjem invadert og datteren hennes forfulgt. Hennes tidligere mann nekter all kjennskap til dette, men Lindsey er overbevist om at han er ansvarlig. Fordi, tross alt, hvem andre kan det være …?”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2018). Du slipper aldri unna. Lokalisert 25.05.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top