Engasjerende spenning!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Belinda Bauer

 

Sider: 352

 

Dato: 08.06.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Belinda Bauer har gjennom flere år skrevet krim som både har gjort meg nervøs, engasjert og anspent. Med «Den vakre død» serverer forfatteren enda en gang en urovekkende, sjokkerende, skremmende og hårreisende leseopplevelse. Belinda Bauer her igjen skrevet et genialt plott der spenning og dramatikk marsjerer elegant gjennom handlingen. Forfatteren har med «Den vakre død» igjen vist sitt talent som forfatter. Bauer utmerker seg på en eksepsjonelt godt når det kommer til å skildre miljøet og beskrive karakterene i sine utgivelser. «Den vakre død» er en velkomponert leseopplevelse som virkelig kan anbefales.

I «Den vakre død» følger leserne Eve Singer som lever av døden. Som krimreporter for TV, er hun villig til å gå langt for å være først ute med en sak. Og ingenting selger som døden. Men da en forrykt seriemorder begynner å bruke henne for å få den oppmerksomheten han lengter etter, må Eve avgjøre hvor langt er hun villig til å gå.

Jeg har lest alle utgivelsene til Belinda Bauer og vil med hånden på hjerte si at dette er min personlig favoritt. Når jeg først hadde startet å lese, var det vanskelig å stanse. Dette er en kriminalroman der du som leserne kanskje kommer til å få problemer med å få hvilepuls etter å ha lest. Belinda Bauer er ekstremt god til å gå inn i karakterene og beskrive deres indre og ytre. Det er til tider så gode karakterskildringer at en kan se dem for seg. Godt persongalleri og gode beskrivelser av miljøet er det nærmest som leserne befinner seg i Bauer univers som både er uhyggelig, mørkt og dyster. «Den vakre død» er en nervepirrende og intens leseopplevelse som virkelig bør oppleves. Belinda Bauer har ikke bare skrevet en spennende roman, den inneholder også litterære grøss som virkelig får nakkehårene til å reise seg hos leseren.

Elsker du krim, ja da bør du virkelig lese “Den vakre død”!

 

Mitt terningkast av boken:

–6

 

Bakside informasjon om boken:

“Eve Singer lever av døden. Som krimreporter for TV, er hun villig til å gå langt for å være først ute med en sak. Og ingenting selger som døden. Men da en forrykt seriemorder begynner å bruke henne for å få den oppmerksomheten han lengter etter, må Eve avgjøre hvor langt er hun villig til å gå.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2018). Den vakre død. Lokalisert 08.06.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top