Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Mary Higgins Clarks og Alafair Burke.

 

Sider: 320

 

Dato: 11.01.2018

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

Mary Higgins Clarks og medforfatter Alafair Burke er igjen aktuell med andre roman i serien om TV-produsent Laurie Moran. “Bruden som forsvant” er en underholdende, gripende, tankevekkende og velskreven oppfølger til “Askepottmordet”, som jeg anmeldte 30.10.2016!

Som i tittelen, handler det om en brud som forsvinner. Amanda er den bruden, hun skulle gifte seg for fem år siden med sin ungdomskjæresten Jeffrey. Men natten for utdrikkingslag forsvant hun uten spor.

Igjen blir TV-produsent Laurie Moran satt på saken. Hun synes Iden rundt den savnede bruden virker perfekt for sitt TV-program Under mistanke, serien som gjenskaper og undersøker uløste saker fra virkeligheten.

Ved å dramatisere natten Amanda forsvant, håper de å gjenta suksessene fra tidligere. Men den som står bak Amandas forsvinning, vil gjøre alt for å holde sannheten skjult.

Mary Higgins Clark og Alafair Burke har gitt romanen tittel “Bruden som forsvant”. Handlingen er lagt rundt Amanda som forsvant fra utdrikkingslaget sitt. Dette vil TV-produsent Laurie Moran lage underholdning av.

Mary Higgins Clark er kjent for et forfatterskap som inneholder flere drivende gode kriminalromaner. Samme med Alafair Burke, leverer hun igjen en roman i kjent Higgins Clark stil. De som kjenner til Marys forfatterskap, vil elske “Bruden som forsvant”. Om du enda ikke har blitt kjent med Clarks forfatterskap, har du mye å se fram til.

“Bruden som forsvant” er en realistisk, gripende og rolig krim. Dette er en fengende roman som virkelig griper fatt i leseren. Den kan i begynnelsen være langtekkelig, men bygger opp spenningen utover de 320 sidene. Forfatterne skriver på en så forbilledlig måte, at en til tider kan føle tilstedeværelse. Jeg er begeistret for Mary Higgins Clarks skrivemåte. Hennes måte å beskrive miljø og karakterer på, gjør dette til en lesefest av de sjeldne. Igjen har Mary levert en litterær godbit.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“For fem år siden skulle Amanda gifte seg med ungdomskjæresten Jeffrey. Men natten for utdrikkingslag forsvant bruden uten et spor. TV-produsent Laurie Moran synes saken om den savnede bruden virker perfekt for TV-programmet Under mistanke, serien som gjenskaper og undersøker uløste saker fra virkeligheten. Ved å dramatisere natten Amanda forsvant, håper de å gjenta suksessene fra tidligere. Men den som står bak Amandas forsvinning, vil gjøre alt for å holde sannheten skjult.”

 

Med januar hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Bruden som forsvant. Lokalisert 11.01.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top