Forlag: Fair

 

Sjanger: Spenning/Thriller

 

Forfatter: Kent Andersen

 

Dato: 10.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Nakenape”, er en ekstremt spennende og skremmende kriminalroman. Kent Andersen har laget en velskrevet historie om å tro at man har kontroll, men så er det bare en illusjon. Dette er en hyllest til mennesker som blir strippet for alt, men som ikke gir seg og kommer tilbake. Forfatteren har skrevet en sjokkerende, mystisk, brutal og dyster roman.

Kent har skrevet en roman der menneskers dårskap og miljøvern står i fokus. “Nakenape”, gjør oss kjent med et samfunn som er på feil vei. Dette er en kunnskapsrik økothriller. Dette er en nervepirrende og kontroversiell bok.

Andersen har skrevet en roman der miljø budskap frontes på en alvorlig, dramatisk og sjokkerende måte. Forfatteren har skrevet en litterær godbit. Dette er et mesterverk av en bok. En kriminalroman som tar for seg verdenssamfunnet, verdens befolkningen og miljøets endring. Et solid stykke spenning. Jeg har valgt å gi denne realistiske og troverdige thrilleren terningkast 5! En leseopplevelse som virkelig bør oppleves.

 

Bakside informasjon om boken:

“NAKENAPE er først og fremst en thriller. En ulidelig spennende historie om å tro at man har kontroll, men så er det bare en illusjon. Så er boken en hyllest til mennesker som blir strippet for alt, men som ikke gir seg og kommer tilbake. Imidlertid har boken flere dimensjoner. Den handler om menneskers dårskap, om et samfunn som er på feil vei og om miljøvern.”

 

Med en litterær hilsen

 

Kilder:

Fairforlag.no. (2015). Nakenape. Lokalisert 10.01.2017 lokalisert på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top