Forlag: Bazar forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Sarah Lark

 

Dato: 17.11.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

Sarah Lark, sitt andre bind i New Zealand trilogien er bedre enn det første. Romanen som går under tittelen “Maorienes sang”, er en dyp, gripende, enestående og sterk fortsettelse på en historisk og spennende serie. Forfatteren forteller en solid historie, med dype og dystre beskrivelser. Handlingen er tankevekkende og rørende. En serie som forteller om jakten på lykke.

Romanen er oppfølgeren til familiesagaen som er både prisbelønnet. Dette er et mesterverk av en serie.

“Maorienes sang”, tar oss med til år 1893, New Zealand er en magnet for alle som søker lykken. Blant dem er den unge og kjekke William Martyn, som er av irsk landsdel og skiller seg ut blant gulljegerne. Elaine, Helen Davenports og Gwyneira Silkhams temperamentsfulle barnebarn, forelsker seg i ham, og Will virker ikke avvisende. Men så kommer Kura-Maro-Tini på besøk. Hun er Elaines kusine og halvt maori, og hennes eksotiske skjønnhet og sjarme vipper Will av pinnen.

Boken handler om rivaliseringen mellom kusinene, som setter i gang en kjede av begivenheter som skal sette dem begge på prøve. Etter hvert oppdager begge to sin indre styrke – og til slutt finner de lykken på nye, uventede steder.

Sarah Lark imponerer igjen med fortsettelsen på den sterke, rørende og gripende roman serien. Dette er en vakker og storartet oppfølger som du virkelig bør få med deg. “Maorienes sang”, er bedre enn bind en. Forfatteren tar oss med på en litterær reise som både er realistisk, sterk, spennende, sjokkerende, dyp, gripende og dyster.

“Maorienes sang”, har jeg valgt å gi terningkast 6! For en vakker, sterk og rørende fortsettelse. Jeg er meget imponert og anbefaler denne på det sterkeste! En litterær reise du sjelden vil gå glipp av!

 

Bakside informasjon om boken:

“1893: New Zealand er en magnet for alle som søker lykken. Blant dem er den unge og kjekke William Martyn, som er av irsk landadel og skiller seg ut blant gulljegerne. Elaine, Helen Davenports og Gwyneira Silkhams temperamentsfulle barnebarn, forelsker seg i ham, og Will virker ikke avvisende. Men så kommer Kura-Maro-Tini på besøk. Hun er Elaines kusine og halvt maori, og hennes eksotiske skjønnhet og sjarme vipper Will av pinnen. Rivaliseringen mellom kusinene setter i gang en kjede av begivenheter som skal sette dem begge på prøve. Etter hvert oppdager begge to sin indre styrke – og til slutt finner de lykken på nye, uventede steder.”

 

Med varm bokhilsen

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2015). Maorienes sang. Lokalisert 18.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top