Forlag: Bazar forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Sarah Lark

 

Dato: 18.11.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Kivien kaller”, er avslutningen på New Zealand serien. Romanen byr på en historie full av kjærlighet, tap, utholdenhet, skam og frelse. Dette er en gripende, sterk og nydelig slutt på roman serie som setter dype spor hos leserne.

Boken tar oss med til Canterbury Plains, i år 1907. Gwyneira McKenzies oldebarn, Gloria Martyn, har en lykkelig barndom på idylliske Kiward Station inntil den dagen hennes foreldre sender henne til England på kostskole. Gloria mistrives dypt og legger på egen hånd ut på en farlig reise for å komme hjem til sitt elskede New Zealand. Det skal vise seg å bli en reise som vil endre henne for alltid.

New Zealand trilogien, er en rørende, sterk, dyster, dyp, fengende og gripende serie. Dette er romaner som virkelig byr på sterke følelser. Den kan enten få deg til å grine eller provosere deg som leser. Det er vanskelig å ikke bli grepet av forfatterens måte å beskrive og formulere plottet på. Vi blir med gjennom to århundre. Forfatteren er dreven i sin måte å skrive familiesaga på.

Sarah Lark overbeviser serien med denne nærmere 700 sider lange godbiten. Her er det samlet en overbevisende, dramatisk, sterk, troverdig og storslått historie mellom to permer.

Jeg har valgt å gi denne nydelige avslutningen, terningkast 6! Sarah Lark kan skrive romaner som får oss til å tenke og berører oss som lesere. Dette er en vakker roman. Jeg anbefaler den på det sterkeste!

 

Bakside informasjon om boken:

“Canterbury Plains, 1907. Gwyneira McKenzies oldebarn, Gloria Martyn, har en lykkelig barndom på idylliske Kiward Station inntil den dagen hennes foreldre sender henne til England på kostskole. Gloria mistrives dypt og legger på egen hånd ut på en farlig reise for å komme hjem til sitt elskede New Zealand. Det skal vise seg å bli en reise som vil endre henne for alltid.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2016). Kivien Kaller. Lokalisert 18.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top