Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Clare Mackintosh

 

Sider: 384

 

Dato: 30.03.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Jeg ser deg” er Clare Mackintosh siste psykologiske thriller i Norge. Dette er hennes siste og nyeste utgivelse i Norge. Den britiske forfatteren, byr på en intens, dramatisk og brutal kriminalroman.

Dette er en thriller, som virkelig gir leserne frysninger langt ned over ryggen. Forfatteren holder spenningen oppe fra første til siste side. Det er lenge siden jeg har lest noe liknende. Igjen gir forfatteren leserne en skremmende og underholdende godbit. En roman som virkelig kan anbefales.

Romanen handler om Zoe Walker. Hun ser sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under.

Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag.

Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

 

Min konklusjon av boken:

Clare Mackintosh viser igjen sitt talent som forfatteren. Hun byr på dyster spenning fra første til siste side. Forfatterens beskrivelser og skildringer er skremmende realistisk. “Jeg ser deg” er sjokkerende og spennende.

Mackintosh byr på m en underholdende, brutal og dramatisk roman. Den er uhyggelig og bærer preg av en dyster handling.

Forfatteren er en realistisk i sine beskrivelser. Dette er en spennende, skremmende og sjokkerende oppfølger til “Jeg lar deg gå”. Forfatteren har skrevet en fengende oppfølger. En original og imponerende kriminalroman.

Jeg er meget imponert over forfatterens måte å skrive på og handlingen i “Jeg ser deg” er mer brutal enn den forrige. Dermed er den etter min mening mye bedre enn den første.

 

Mitt terningkast for boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Jeg ser deg. Lokalisert 30.03.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top