En rørende og gripende roman!

Forlag: Bastion forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Kerry Lonsdale

 

Dato: 07.01.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelse:

Kerry Lonsdale har med “Alt vi vil beholde”, skrevet en romantisk og dramatisk roman. Forfatteren forteller en gripende historie om Aimee liv, som endrer seg drastisk når mannen hennes uventet dør i en båtulykke. Mens hun kjempet om å få kontroll på livet igjen, avdekker hun flere hemmeligheter om hennes mann. Dette er drivende god historie, samlet mellom to permer. Lonsdale har laget en velskreven roman som både kan fremkalle tårer og sinne hos leserne. En vakker historie med flere uventede vendinger.

Leserne blir kjent med kokken Aimee. Hun har oppskriften på det perfekte liv. Aimee skal gifte seg med sin barndomskjæreste, James, og har kjøp foreldrenes restaurant. Men livet tar raskt en forferdelig vending når James sporløst forsvinner i en båtulykke.

Aimee kjemper for å gjenvinne livet sitt. Underveis dykker hun dypere ned i James dramatiske forsvinning. Det hun oppdager er et hav av hemmeligheter. Og like under overflaten er en sannhet som kan sette Aimee fri – eller knuse henne for alltid.

Kerry Lonsdale viser sitt talent som skjønnlitterær forfatter i denne tankevekkende og tårevåte fortellingen. Allerede fra første setning, blir leserne satt inn i en realistisk og sterk historie. Den er vanskelig å legge fra seg når en først har begynt å lese. Dette er en leseverdig roman som hos meg fikk tårene til å trille. Tenk å ha framtidsplanene i orden og alt endres når framtiden spoleres i et tragisk dødsfall. Aimee finner etterhvert flere hemmeligheter om hennes avdøde mann som endrer livet hennes. Dette er en dramatisk roman, men byr på spennende elementer etter hvert som en kommer lengre ut i romanen. Spesielt flink er Kerry Lonsdale til å skildre miljøet i romanen, vi føler nærmest tilstedeværelse i handlingen. Forfatteren har skrevet en leseverdig historie som virkelig kan anbefales.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Kokken Aimee har oppskriften på det perfekte liv: hun skal gifte seg med sin barndomskjæreste, James, og kjøpe foreldrenes restaurant. Men livet tar raskt en forferdelig vending når James sporløst forsvinner i en båtulykke. Mens Aimee kjemper for å gjenvinne livet sitt, dykker hun dypere ned i James dramatiske forsvinning. Det hun oppdager er et hav av hemmeligheter. Og like under overflaten er en sannhet som kan sette Aimee fri – eller knuse henne for alltid”

 

Med januar hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Bastion.no. (2017). Alt vi vil beholde. Lokalisert 07.01.2018 på Internett http://bastion.no/bok/alt-vi-vil-beholde

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top