Forlag: NOVA

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Vidar H. Andersen

 

Dato: 31.01.2017

 

Sider: 561

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelse:

Vidar H. Andersen, har med “Mysteriet” skrevet en ekstremt spennende roman. Dette er en dramatisk og velskreven kriminalroman. Boken handler om Else Svendsen. Hun er utstøtt og mobbet, for sine gode karakter i alle fag. Hun får livet snudd på hodet da hennes fosterforeldre dør. Dette er en sjokkerende og skremmende realistisk roman.

Alene lærer Else, seg det meste om internett. Der hun blir opplært på hvordan hun skal utnytte det på listig vis. Her finner hun snart spor av hackeraktivitet til Jens Ås, datageni og psykopat.

Hun forelsker seg i ham og blir dratt inn i hans psykologiske spill. Else blir dømt for drapet på hans mor. Hun vil ha hevn over Jens, som har arvet millioner etter sin mor. Lederen for Politiets Kvalitetsavdeling, Jonas Wang, åpner Elses sak på nytt. Han finner spor som støtter Elses uskyld. Else rømmer og Jonas og avdelingen hans følger sporene etter henne og Jens. Når sannheten om mysteriet Else kommer fra uventet hold, får han sjokk.

Vidar har skrevet et litterært mesterverk. Den er mystisk og dramatisk. Han tar for seg hvordan Internett kan endre folks liv. Vi blir kjent med Else som etter å ha sett sine fosterforeldre døde, velger å gå inn i et psykologisk spill. Den handler om kjærlighet og kriminalitet. Dette er virkelig en roman jeg kan anbefale. Til tider humoristisk i skildringene og beskrivelsene. Vidar imponerer med sin fengende og dystre kriminalroman.

Jeg har valgt å gi “Mysteriet”, terningkast 4! WOW for en handling, spennende og sjokkerende. Til tider langtrukken, men kjenner jeg gleder meg til neste kriminalroman.

 

Bakside informasjon om boken:

“Else Svendsen er utstøtt og mobbet og har beste karakter i alle fag. Hun får livet snudd på hodet da hennes fosterforeldre dør. Alene lærer hun seg det meste om Internett og hvordan hun skal utnytte det på listig vis. Her finner hun snart spor av hackeraktivitet til Jens Ås, datageni og psykopat. Hun forelsker seg i ham og blir dratt inn i hans psykologiske spill. Else blir dømt for drapet på hans mor. Hun vil ha hevn over Jens, som har arvet millioner etter sin mor. Lederen for Politiets Kvalitetsavdeling, Jonas Wang, åpner Elses sak på nytt. Han finner spor som støtter Elses uskyld. Else rømmer og Jonas og avdelingen hans følger sporene etter henne og Jens. Når sannheten om mysteriet Else kommer fra uventet hold, får han sjokk.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Nova forlag. (2013). Mysteriet. Lokalisert 31.01.2017

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top