Forlag: Vendetta forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Ørjan Nordhus Karlsson

 

Dato: 04.11.2016

 

Sider: 324

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Ørjan N. Karlsson er aktiv for tiden. Med ungdomsromaner, kriminalromaner og science fiction romaner, produserer han litteratur til mennesker i alle aldre.

Med både utgivelse i Gyldendal (Lansetrilogien) og Vendetta (Huset mellom natt og dag serien), skaper han spennende litterære godbiter for ungdom og voksne. Romaner du virkelig kommer til å like.

“Speilets bakside”, er bok nummer to i “Huset mellom natt og dag” serien. Denne litterære godbiten byr på science fiction preget spenning og dramatikk.

Star Wars fans kommer til å elske Ørjans nye univers, som nå er bestående av to bøkene. Begge er virkelig et litterært must for boklesere som elsker alt fra spenning til overnaturlig handling.

Boken tar oss med tilbake i tid. Ørjan N. Karlsson har lagt handlingen til år 2106. Fremtiden er preget av at de rike og mektige bor i beskyttede enklaver mens resten av jordens befolkningen kjemper for tilværelsen i favelaer, brakkebyer og falleferdige, urbane bykjerner.

“Speilets bakside”, viser et brutalt angrep som legger Berlin i ruiner, brer frykten seg langt utover Europas grenser. Spørsmålet knytter seg til hvem som står bak ugjerningen. I tillegg sprer redselen seg for hvilken by er det neste målet.

Boken byr på en verden og Norge i kaos og en uro som brer seg ut til menneskehetene. Dette er en sterk, spennende, overbevisende, imponerende og urovekkende fortsettelse på “Huset mellom natt og dag”, som fikk gode tilbakemeldinger.

“Speilets bakside”, tar oss med fra Berlin til Oslo, byen som tjue år tidligere ble rammet av den fryktede genpesten. I restene av Norges hovedstad håper Marko og hans våpenbrødre å finne ut hvem som står bak det grusomme angrepet.

Dette er en litterær reise inn i en framtid som både er brutal, spennende og sjokkerende. Ørjan har skapt et univers som både byr på drama og sjokkerende handling. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5. Boken er godt beskrevet og en litterær godbit mellom to permer.

Du vil ikke angre etter å ha lest denne boken. Bedre svar på norsk Star Wars finner du ikke. Jeg er imponert og anbefaler denne spennende, sjokkerende, brutale og stemningsfulle romanen. Passer for folk i alle aldre og holder spenningen oppe fra første til siste side.

Gi meg mer Ørjan N. Karlsson. Klarer nesten ikke å vente til neste bok!

 

Bakside informasjon om boken:

“Året er 2106. De rike og mektige bor i beskyttede enklaver mens resten av jordens befolkningen kjemper for tilværelsen i favelaer, brakkebyer og falleferdige, urbane bykjerner. Når et brutalt angrep legger Berlin i ruiner, brer frykten seg langt utover Europas grenser. Hvem står bak ugjerningen. Hvilken by er det neste målet? Kaos og uorden brer om seg, og paradoksalt nok er menneskehetenes beste håp samtidig planetens mest ettersøkte mann, den biomodifiserte soldaten Marko Eldfell. Fra Berlin leder sporene mot Oslo, byen som tjue år tidligere ble rammet av den fryktede genpesten. I restene av Norges hovedstad håper Marko og hans våpenbrødre å finne ut hvem som står bak det grusomme angrepet. Men ferden til Oslo viser seg krevende. Gamle fiender er fremdeles ute etter Marko. I tillegg må han konfrontere en hittil ukjent siden av seg selv. Et mørke han så langt har unngått. Det er langt fra sikkert at Marko vil like det han finner.”

 

Med en spennende hilsen

 

Kilder:

Vendetta forlag. (2016). Speilets bakside. Lokalisert 04.11.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top