27.10 møtte jeg Fredrik Græsvik i Stavanger.

Dette var et stort, kunnskapsrik og fantastisk møte med en av Norges beste utenriksreportere.

Når vi møttes snakket vi om hans arbeid som utenriksreporter og hans liv som forfatter. Han fortalte om bøkene sine. Den nye “Flukten”, hans forrige “Evig krig” og hans første “Den tapte krigen”. De to siste utgitt på Kagge forlag og den første på PAX forlag.

Han fortalte om boken “Flukten” utgitt på Kagge forlag. Denne er aktuell i år og handlet om krig, revolusjon og en families reise fra Syria til Norge. Dette er en sterk, kunnskapsrik og viktig bok om en brutal flukt på jakt etter et mer lykkelig og bedre liv. Boken forteller en viktig historie. Dette er som nevnt en aktuell samfunns bok. Kan virkelig anbefales.

Græsvik fortalte om fremtidige prosjekter og hvordan det var å dra rundt i verden som reporter. Han fortalte om sitt liv og sitt bidrag for Norge, verden og nyhetene på TV2.

Vi snakket også om min boksamling på over 5000 bøker. Sammen snakket vi om nye og eldre bøker.

Det var et fantastisk møte, med en jeg respekterer høyt. Utrolig stolt av å ha møtt et av mine idoler.

Møtet avsluttet med bilde og signert bok.

Tusen takk for møtet Fredrik Græsvik

Med hilsen fra Boktimmy

Kilder:

Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top